Shop Kay's Steak & Lobster

on Atome
Shop Kay's Steak & Lobster on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Kay's Steak & Lobster

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Kay's Steak & Lobster. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Kay's Steak & Lobster dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Kay's Steak & Lobster QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Kay's Steak & Lobster dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Kay's Steak & Lobster. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Kay's Steak & Lobster (Ampang - Liberty ARC)

B3-7, Arc @ Ampang Ukay, Persiaran Ampang Ukay, 68000 Ampang, Selangor, Selangor, 68000

Kay's Steak & Lobster (PJ - Putra Heights)

12A-G Jalan Putra Mahkota 7/6B, Putra Heights, 47650 Subang Jaya, Selangor, Selangor, 47650

Kay's Steak & Lobster (Putrajaya - IOI Resort City)

B-G-06, Ground Floor, IOI Conezion, Persiaran IRC 3, IOI Resort City, 62502 Putrajaya, Sepang, Selangor, Putrajaya, 62502
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.