Shop Kenichi Hair & Beauty Studio

on Atome
Shop Kenichi Hair & Beauty Studio on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Kenichi Hair & Beauty Studio

They are full service hair salon dedicated to consistently providing high customer satisfaction by rendering excellent service & quality products. HAIRDRESSING IS NOT A JOB, IT'S A CRAFT. They provide unrivaled top quality hair & scalp product lines & range to ensure 100% satisfaction.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Kenichi Hair & Beauty Studio. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Kenichi Hair & Beauty Studio dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Kenichi Hair & Beauty Studio QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Kenichi Hair & Beauty Studio dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Kenichi Hair & Beauty Studio. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Kenichi Hair & Beauty Studio (Seremban - Taman Bukit Blossom)

1975, Jalan Tok Ungku, Taman Bukit Blossom, 70100 Seremban, N.S, Negeri Sembilan, 70100
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.