Shop MIS CLAIRE

on Atome
Shop MIS CLAIRE on Atome
Download Atome

Tentang Jenama MIS CLAIRE

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di MIS CLAIRE. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan MIS CLAIRE dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan MIS CLAIRE QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di MIS CLAIRE dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan MIS CLAIRE. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Mis Claire (PJ - Taman Sea)

57, Ground Floor, Jalan SS23/15, Taman SEA, 47400 Petaling Jaya, Selangor, Selangor, 47400

Mis Claire (Putrajaya - IOI City Mall)

Lot No. L1-214, First Floor, IOI City Mall 2, IOI Resort City, Lebuh IRC, 62502 Putrajaya, Wilayah Persekutuan Putrajaya, Putrajaya, 62502

Mis Claire (Shah Alam- AEON Mall Shah Alam)

Aeon Mall Shah Alam, Lot F21 & F22, Jalan Akuatik 13/64, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor, Selangor, 40100
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.