Shop LUKISS
on Atome

Shop LUKISS on Atome

Tentang Jenama LUKISS

The founders of Lukiss are a group of artists with a passion for urban street art. Their art style, with its freedom of expression encompasses the pictorial representation of a person's state of mind. As the world moves towards multiple forms of self-expression, the team at Lukiss came together to stage a new medium of self-expression for the masses. Aside from providing apparel that fits a host of occasions, their brand works as a canvas of self expression for both the consumers and artists. As an effort towards sustainability, their apparels are produced on demand with eco-friendly materials, so nothing goes to waste.

Gunakan Atome di LUKISS MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanLUKISS.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai LUKISS atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Layar laman jenama

Cara membeli di LUKISS dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan LUKISS. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

LUKISS (KL - Wisma Paradise)

63, Wisma Paradise, Jalan Ampang 50450, KL, Kuala Lumpur, 50450