Shop Makcik Urut Muslimah

on Atome
Shop Makcik Urut Muslimah on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Makcik Urut Muslimah

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Makcik Urut Muslimah. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Makcik Urut Muslimah dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Makcik Urut Muslimah QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Makcik Urut Muslimah dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Makcik Urut Muslimah. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Makcik Urut Muslimah (Cheras - Bandar Sri Permaisuri)

Jalan Tasik Permaisuri 1, 5G, Jalan Danau Lumayan, Bandar Sri Permaisuri, 56000 Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 56000

Makcik Urut Muslimah (KL - Wangsa Maju)

12A, Jalan Wangsa Delima 10, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 53300

Makcik Urut Muslimah (Shah Alam - Seksyen 7)

R7, 27G Jalan Plumbum, 7, Pusat Komersial, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Selangor, 40000
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.