Shop Millenium Clinic
on Atome

Shop Millenium Clinic on Atome

Tentang Jenama Millenium Clinic

At the heart of the service at Millenium Clinic is a strong commitment to integrative patient healthcare. They believe in a holistic treatment – from preventive care to personalized medical services – to prevent and cure. The clinic ensures to be well-equipped with the latest in medical development at the level of primary care and they pride themselves in offering quality and integrated medical services at affordable rates. So that they can enrich lives without burdening wallets.

Gunakan Atome di Millenium Clinic MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanMillenium Clinic.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai Millenium Clinic atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Layar laman jenama

Cara membeli di Millenium Clinic dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Millenium Clinic. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Millenium Clinic (KL - KL Eco City Mall)

Lot L3-22A, KL Eco City Mall, 59200 Bangsar, Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 59200