Shop Minimalist Lab

on Atome
Shop Minimalist Lab on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Minimalist Lab

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Minimalist Lab. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Minimalist Lab dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Minimalist Lab QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Minimalist Lab dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Minimalist Lab. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Minimalist Lab (KL - Mid Valley Megamall)

Mid Valley Megamall, F034, 1st Floor, Mid Valley City, Kuala Lumpur. , Kuala Lumpur, 59200

Minimalist Lab (KL - Pavilion Kuala Lumpur)

Level 6 Tokyo Street Pavilion KL Bukit Bintang, Kuala Lumpur City Centre, Kuala Lumpur. , Kuala Lumpur, 55100

Minimalist Lab (KL - The Exchange TRX)

Lot C.73, Level Concourse, The Exchange TRX, Persiaran TRX, Imbi, Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur., Kuala Lumpur, 55188
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.