Shop MOG Express

on Atome
Shop MOG Express on Atome
Download Atome

Tentang Jenama MOG Express

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di MOG Express. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan MOG Express dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan MOG Express QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di MOG Express dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan MOG Express. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

MOG EXPRESS (Bangi - KIPMall Bangi)

Lot G-09, Ground Floor, KIP MALL BANGI, Bangi Utama Shopping Complex, No. 1, Jalan Medan Bangi, Off Persiaran Kemajuan, Seksyen 6, Bandar Baru Bangi, 43650, Selangor., Selangor, 43650

MOG EXPRESS (Cheras - BMC Mall)

Lot G23L, Ground Floor, BMC MALL, Jalan Temenggung 21/9, Persiaran Mahkota Cheras 1, Bandar Mahkota Cheras, 43200 Cheras, Selangor., Selangor, 43200

MOG EXPRESS (JB - KipMall Masai)

S063A, Kip Mart Masai, Jalan Persiaran Dahlia 2, Taman Bukit Dahlia, 81700 Pasir Gudang, Johor., Johor, 81700

MOG EXPRESS (Melaka - KIPMall Melaka)

L1-S076, Kip Mart Melaka, Jalan Tun Fatimah, 75250 Bachang, Melaka., Melaka [Malacca], 75250

MOG EXPRESS (Semenyih - Mydin Mall Semenyih)

Lot F.01, First Floor, Mydin Wholesale Hypermarket Semenyih,Lot 21452, Jalan Anggerik Perdana 1,Taman Anggerik Perdana,43500 Semenyih, Selangor Darul Ehsan., Selangor, 43500
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.