Shop MOMO Nail Concept

on Atome
Shop MOMO Nail Concept on Atome
Download Atome

Tentang Jenama MOMO Nail Concept

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di MOMO Nail Concept. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan MOMO Nail Concept dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan MOMO Nail Concept QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di MOMO Nail Concept dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan MOMO Nail Concept. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

MOMO Nail Concept (JB - The Mall, Mid Valley Southkey)

T020, THE MALL MIDVALLEY SOUTHKEY, PERSIARAN SOUTHKEY 1 , SOUTHKEY 80150 JOHOR BAHRU, JOHOR , MALAYSIA, Johor, 80150
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.