Shop MUAYFIT

on Atome
Shop MUAYFIT on Atome
Download Atome

Tentang Jenama MUAYFIT

MuayFit is a well curated Modern Mixed Martial Arts Gym cultured to provide the best of both worlds experience. From Fitness to Martial Arts to even Yoga, they have it all. MuayFit provides its members with a modern take on all these aspects for maximum performance, reliable martial arts knowledge, and even mental curation and mobility. Every member of MuayFit is a martial artist that is well equipped with a holistic performance index both physically and mentally.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di MUAYFIT. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan MUAYFIT dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan MUAYFIT QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di MUAYFIT dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan MUAYFIT. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

MUAYFIT (Shah Alam - Gamuda Walk Mall)

L-2-16, GAMUDA WALK, 12, Persiaran Anggerik Vanilla, Kota Kemuning Section 31, 40460 Shah Alam, Selangor, Malaysia, Selangor, 40460
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.