Shop Classic Hour

on Atome
Shop Classic Hour on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Classic Hour

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Classic Hour. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Classic Hour dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Classic Hour QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Classic Hour dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Classic Hour. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Classic Hour (Batu Pahat - Batu Pahat Mall)

G33 Batu Pahat Mall ,Batu Pahat Mall Lot2.12, level 2 Batu Pahat Mall, Jln Kluang, 83000 Batu Pahat, Johor, Johor, 83000

Classic Hour (Melaka - Dataran Pahlawan - BE023)

BE 023 Dataran Pahlawan Megamall , Jln Merdeka, Banda Hilir, 75000 Melaka, Melaka [Malacca], 75000

Classic Hour (Melaka - Dataran Pahlawan - BK09A-10A)

BK 09A-10A Dataran Pahlawan Megamall Jln Merdeka, Banda Hilir, 75000 Melaka, Melaka [Malacca], 75000
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.