Shop NATURH

on Atome
Shop NATURH on Atome
Download Atome

Tentang Jenama NATURH

NATURH was established in 2010 by a team of business professionals, passionate about their vision and their primary objective of creating the world’s best method for diffusing natural, pure, essential oil. NATURH is dedicated to developing and promoting the safest, beautiful and most effective, instrument for disseminating, applying and enjoying the wonderful aromas and true health benefits found deep within pure essential oils.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di NATURH. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan NATURH dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan NATURH QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di NATURH dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan NATURH. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

NATURH (KL - Sunway Velocity Mall)

G46, GROUND FL0OR, SUNWAY VELOCITY MALL, LINGKARAN SV, 55100, KL, Kuala Lumpur, 55100

NATURH (Nilai - AEON Mall Nilai)

LOT G08, GROUND FLOOR, AEON NILAI MALL, PERSIARAN PUSAT BANDAR, PUTRA POINT, 71800 NILAI, NEGERI SEMBILAN, Negeri Sembilan, 71800

NATURH (Putrajaya - IOI City Mall)

LOT LG-K06, IOI CITY MALL, LEBUH IRC IOI RESORT CITY, 62502, PUTRAJAYA, SELANGOR, Selangor, 62502

NATURH (Seri Kembangan - Taman Equine)

23G, JALAN EQUINE 1E, TAMAN EQUINE, 43300 SERI KEMBANGAN, SELANGOR, Selangor, 43300

NATURH (Shah Alam - Setia City Mall)

UG-K-104, LEVEL UPPER GROUND, SETIA CITY MALL, NO.7, PERSIARAN SETIA DAGANG, BANDAR SETIA ALAM, SEK. U13, 40170 SHAH ALAM, SELANGOR., Selangor, 40170
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.