Shop NAZELIA AESTHETICS

on Atome
Shop NAZELIA AESTHETICS on Atome
Download Atome

Tentang Jenama NAZELIA AESTHETICS

Dr Nazelia Clinic has over 10 years of experience in the industry and were trained by the top leading names and doctors the industry has to offer. Their doctors will always offer the best advice she can and would never suggest a treatment or procedure that she did not feel would benefit the patient.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di NAZELIA AESTHETICS. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan NAZELIA AESTHETICS dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan NAZELIA AESTHETICS QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di NAZELIA AESTHETICS dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan NAZELIA AESTHETICS. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

NAZELIA AESTHETICS (Alor Setar - Wisma Kurnia)

DR NAZELIA CLINIC, 18-B, WISMA KURNIA, LEBUHRAYA DARULAMAN 05100 ALOR SETAR , KEDAH, Kedah, 05100

NAZELIA AESTHETICS (Shah Alam - Seksyen 14)

DR NAZELIA CLINIC, F-G-40, VISTA ALAM, PRESINT 4.5, SEKSYEN 14, 40000 SHAH ALAM, SELANGOR, Selangor, 40000
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.