Shop Onestop2u
on Atome

Shop Onestop2u on Atome

Tentang Jenama Onestop2u

"We bring Portmeirion to you" Berpusat di Malaysia, telah memulakan perjalanan ini sejak tahun 2016. Kami membawakan produk dari US, UK dan Korea kepada anda. Menjadikan onestop outlet pusat membeli belah kelengkapan dapur dengan pelbagai pilihan Berjenama, Berkualiti dan Disukai Ramai.

Gunakan Atome di Onestop2u MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanOnestop2u.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai Onestop2u atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Layar laman jenama

Cara membeli di Onestop2u dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Onestop2u. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Onestop2u (Cheras - Taman Tun Hussein Onn)

No 2, Kompleks Bangunan Pejabat Masjid, Jalan Suarasa 8/3, Bandar Tun Hussein Onn, 43200 Cheras, Selangor, Selangor, 43200