Shop Onestop2u

on Atome
Shop Onestop2u on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Onestop2u

"We bring Portmeirion to you" Berpusat di Malaysia, telah memulakan perjalanan ini sejak tahun 2016. Kami membawakan produk dari US, UK dan Korea kepada anda. Menjadikan onestop outlet pusat membeli belah kelengkapan dapur dengan pelbagai pilihan Berjenama, Berkualiti dan Disukai Ramai.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Onestop2u. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Onestop2u dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Onestop2u QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Onestop2u dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Onestop2u. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Onestop2u (Cheras - Taman Tun Hussein Onn)

No 2, Kompleks Bangunan Pejabat Masjid, Jalan Suarasa 8/3, Bandar Tun Hussein Onn, 43200 Cheras, Selangor, Selangor, 43200
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.