Shop OPTICS 81

on Atome
Shop OPTICS 81 on Atome
Download Atome

Tentang Jenama OPTICS 81

Optics 81 provides high quality goods. Their years of experience can be sufficient to meet each of the different customers, because your satisfaction is their aim and the service they provide you is indispensable.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di OPTICS 81. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan OPTICS 81 dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan OPTICS 81 QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di OPTICS 81 dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan OPTICS 81. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

OPTICS 81 (Bukit Mertajam - Jalan Rozhan Alma)

2877-(1) Ground Floor, Jalan Rozhan, Taman Pusat Perniagaan Rozhan, 14000 Bukit Mertajam Pulau Pinang, Pulau Pinang [Penang], 14000

OPTICS 81 (KL - Medan Putra)

No.71, Jalan 1/62D, Medan Putra Business Park, Bandar Menjalara, 52200 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 52200

OPTICS 81 (KL - Metro Prima)

No 26 Ground Floor ,Jalan Prima 1 , Metro Prima Kepong, 52100 Kuala Lumpur ., Kuala Lumpur, 52100
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.