Shop Plus Cycle

on Atome
Shop Plus Cycle on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Plus Cycle

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Plus Cycle. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Plus Cycle dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Plus Cycle QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Plus Cycle dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Plus Cycle. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Plus Cycle (Penang - Jalan Perak)

163E-1, JALAN PERAK, WISMA SRI PERAK, 10150 GEORGETOWN PULAU PINANG, Pulau Pinang [Penang], 10150

Plus Cycle (Penang - Mukim)

NO. 448A MUKIM 5, JALAN BUTTERWORTH, 14400 KUBANG SEMANG, PULAU PINANG, Pulau Pinang [Penang], 14400
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.