Shop PNJ Electrical
on Atome

Shop PNJ Electrical on Atome

Tentang Jenama PNJ Electrical

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di PNJ Electrical. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan PNJ Electrical dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan PNJ Electrical QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di PNJ Electrical dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan PNJ Electrical. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

PNJ Electrical (Perai - Chai Leng Park)

18, 20 & 22, Jalan Kurau, Chai Leng Park, 13700 Perai, Penang, Pulau Pinang [Penang], 13700

PNJ Electrical (Perai - Sunway Carnival Mall)

No 2F-29, Second Floor Sunway Carnival Mall, 3068 Jalan Todak Pusat Bandar Seberang Jaya, Seberang Jaya Perai, Pulau Pinang, Pulau Pinang [Penang], 13700