Shop Polylab
on Atome

Shop Polylab on Atome

Tentang Jenama Polylab

Having been established more than 20 years ago, Polylab’s humble beginnings started as a small manufacturer of a range of Antiseptics and Contact lens solution. Throughout their history, they have cultivated a passion for innovating products to help improve the quality of life for families. Their founder, Mr. Freddy Chua spent several years within the Pharmaceutical manufacturing business before stepping out and venturing into his own Research and Development from where Polylab Biotech was born. His idea was simple: to improve the quality of life through delivering health-centric, everyday products without the compromise in quality. With the inspiration to help others achieve a better lifestyle, Freddy began developing his own range of natural and herbal supplements.

Gunakan Atome di Polylab MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanPolylab.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai Polylab atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Layar laman jenama

Cara membeli di Polylab dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Polylab. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.