Shop Puras Essential Oils

on Atome
Shop Puras Essential Oils on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Puras Essential Oils

Puras was founded out of the need for natural and good quality essential oils. In order to ensure the authenticity, integrity and quality of plant-derivative products, they import their essential oils and raw materials from all parts of the world.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Puras Essential Oils. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Puras Essential Oils dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Puras Essential Oils QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Puras Essential Oils dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Puras Essential Oils. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Puras (KL - 163 Retail Park)

LG1-01A, 163 Retail Park, 8 Jalan Kiara, Mont Kiara, 50480 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 50480

Puras (KL - Bangsar Village II)

UGF-12, Bangsar Village 2, Jalan Telawi 1, Bangsar, 59100 Kuala Lumpur; , Kuala Lumpur, 59100

Puras (KL - The Gardens Mall)

F-227A, First Floor, The Gardens Mall, Lingkaran Syed Putra, Mid Valley City, 59200 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 59200
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.