Shop Seri Wajah Bandar Sri Permaisuri
on Atome

Shop Seri Wajah Bandar Sri Permaisuri on Atome

Tentang Jenama Seri Wajah Bandar Sri Permaisuri

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Seri Wajah Bandar Sri Permaisuri. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Seri Wajah Bandar Sri Permaisuri dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Seri Wajah Bandar Sri Permaisuri QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Seri Wajah Bandar Sri Permaisuri dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Seri Wajah Bandar Sri Permaisuri. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Seri Wajah (Cheras - Bandar Sri Permaisuri)

102-3 JALAN DWITASIK 1 DATARAN DWITASIK BANDAR SRI PERMAISURI SWM TEMERLOH KUALA LUMPUR, Kuala Lumpur, 56000