Shop Smile + Teeth Whitening

on Atome
Shop Smile + Teeth Whitening on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Smile + Teeth Whitening

Smile+ strives to provide customer an effective and yet affordable solution for teeth whitening. At Smile + Teeth Whitening, you will be treated by the most professional and experienced orthodontists for all the different services provided by them.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Smile + Teeth Whitening. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Smile + Teeth Whitening dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Smile + Teeth Whitening QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Smile + Teeth Whitening dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Smile + Teeth Whitening. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Smile + Teeth Whitening (KL - Sri Petaling)

12-1, Jalan Radin Bagus 7, Bandar Baru Sri Petaling, 57000 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 57000
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.