Shop Star Fitness

on Atome
Shop Star Fitness on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Star Fitness

Star Fitness is proud to be a Malaysian brand that will bring a brand new fitness experience at an affordable price. They also take pride in serving the community that we operate in. They're all about fun, value and community.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Star Fitness. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Star Fitness dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Star Fitness QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Star Fitness dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Star Fitness. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Star Fitness (Klang - Centro Mall)

STAR FITNESS CENTRO MALL, F122 FIRST FLOOR CENTRO MALL, NO. 8 JALAN BATU TIGA LAMA, 41300 KLANG, SELANGOR, Selangor, 41300

Star Fitness (PJ - AEON BiG Subang Jaya)

STAR FITNESS SUBANG JAYA, F4-01 AEON BIG SUBANG JAYA, NO. 3 JALAN SS16/1, 47500 SUBANG JAYA, SELANGOR, Selangor, 47500
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.