Shop VSA Care Optometrist

on Atome
Shop VSA Care Optometrist on Atome
Download Atome

Tentang Jenama VSA Care Optometrist

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di VSA Care Optometrist. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan VSA Care Optometrist dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan VSA Care Optometrist QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di VSA Care Optometrist dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan VSA Care Optometrist. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

VSA Care Optometrist (Kedah - Jalan Angsana)

22B JALN ANGSANA TAMAN ANGSANA 08000 SUNGAI PETANI KEDAH, Kedah, 08000

VSA Care Optometrist (Kedah - Taman Desa Impiana)

GF 178 TAMAN DESA IMPIANA MERGONG ALOR SETAR KEDAH, Kedah, 05150
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.