Shop Stars Archery

on Atome
Shop Stars Archery on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Stars Archery

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Stars Archery. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Stars Archery dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Stars Archery QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Stars Archery dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Stars Archery. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Stars Archery (JB - Paradigm Mall Johor Bahru)

Paradigm Mall JB: Lot 3F-28, Level 3 Paradigm Mall, Johor Bahru, Jalan Skudai Johor Bahru, Johor 81200, Johor, 81200

Stars Archery (JB - Toppen Shopping Centre)

Toppen Shopping Centre, JB - Lot 3.13, 3rd Floor Toppen Shopping Centre No.33A, Jln Harmonium, Taman Desa Tebrau, 81100 Johor Bahru, Johor, 81100

Stars Archery (KL - Berjaya Times Square)

Berjaya Times Square - 05-95C, 05-95D Berjaya Times Square, No.1, Jalan Imbi, 55100 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 55100

Stars Archery (PJ - Sunway Pyramid)

Sunway Pyramid - F1.25 - 26, Sunway Pyramid Shopping Mall, No.3, Jln PJS 11/15 Bandar Sunway, 46150, Petaling Jaya Selangor, Selangor, 46150
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.