Shop STEM Academy Malaysia

on Atome
Shop STEM Academy Malaysia on Atome
Download Atome

Tentang Jenama STEM Academy Malaysia

STEM Education represents more than the subjects in the acronym. It encourages an interdisciplinary approach based on real-world application of the technical subjects. In an era where technical and scientific skills are increasingly important in the workforce, exposing children to STEM learning in the early years is key. Their program is designed for children from 8 to 15 years old. It is important to help instill an attitude of inquiry from an early age. Children are naturally curious about their world, give their plenty of opportunities to explore and to examine.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di STEM Academy Malaysia. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan STEM Academy Malaysia dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan STEM Academy Malaysia QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di STEM Academy Malaysia dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan STEM Academy Malaysia. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

STEM Academy Malaysia (PJ - Sunway Geo)

E1-02-02, SUNWAY GEO AVENUE, BANDAR SUNWAY, 47500 SUBANG JAYA, SELANGOR, Selangor, 47500
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.