Shop Surreal by Elevatione

on Atome
Shop Surreal by Elevatione on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Surreal by Elevatione

Surreal by Elevatione high quality skin treatments from all over the world. They are a luxury brand specialising in haircare, skin care, and medical grade LED Infrared technology.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Surreal by Elevatione. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Surreal by Elevatione dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Surreal by Elevatione QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Surreal by Elevatione dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Surreal by Elevatione. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Surreal by Elevatione (PJ - 1 Utama Shopping Centre)

LOT G-358, 1 UTAMA SHOPPING CENTRE, 1 LEBUH BANDAR UTAMA, BANDAR UTAMA CITY CENTRE, BANDAR UTAMA 47800 PETALING JAYA, Selangor, 46150

Surreal by Elevatione (PJ - Sunway Pyramid)

G1.120(GROUND FLOOR), SUNWAY PYRAMID SHOPPING MALL, 3 JALAN PJS 11/15, 46150 PETALING JAYA SELANGOR., Selangor, 46150
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.