Shop THE RUN LIFESTYLE
on Atome

Shop THE RUN LIFESTYLE on Atome

Tentang Jenama THE RUN LIFESTYLE

Back in 2020 when they were unknown to anyone, ZHUSIDA closed down their physical store officially. Moving back to their downtime, they switched their focus to e-commerce. After a few months of working in e-commerce, their official store finally launch. ZHUSIDA collaborates with Japanese street fashion and chose the best fabric with their supplier from Korea, combined together with the ideas from Japan and Malaysia designers, this was when ZHUSIDA was born. They aim to be the first Malaysian boutique to share with you the best quality and latest fashion with the best design they have.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di THE RUN LIFESTYLE. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan THE RUN LIFESTYLE dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan THE RUN LIFESTYLE QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Layar laman jenama

Cara membeli di THE RUN LIFESTYLE dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan THE RUN LIFESTYLE. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.