Shop Winny

on Atome
Shop Winny on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Winny

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Winny. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Winny dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Winny QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Winny dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Winny. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Winny (Alor Gajah - Freeport A'Famosa Outlet)

Lot 35A, Freeport A'Famosa Outlet, Jalan Kemus, Simpang Empat, 78000, Alor Gajah, Melaka [Malacca], 78000

Winny (Simpang Ampat - Design Village Outlet Mall)

Lot G-123, Design Village Outlet Mall, 733, Jalan Cassia Barat 2, 14110, Bandar Cassia, Penang, Pulau Pinang [Penang], 14110
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.