Shop ZarZou

on Atome
Shop ZarZou on Atome
Download Atome

Tentang Jenama ZarZou

Zarzou Beauty was established on the 1st of August 2019 when they introduced their first product, Brightening and Hydrating Facial Serum. All of their formulas are original, created and tested by them, on real people— never on animals. Zarzou Beauty formulate products that are safe to the skin, far from the stigma that local brands are not on par with the skincare market standards.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di ZarZou. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan ZarZou dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan ZarZou QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di ZarZou dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan ZarZou. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

ZarZou (Shah Alam - Jalan Setia Utama)

79 JALAN SETIA UTAMA AT U13/AT TAIPAN 2 SETIA ALAM 40170 SHAH ALAM SEL D.E, Selangor, 40170
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.