Shop ZEFIKS

on Atome
Shop ZEFIKS on Atome
Download Atome

Tentang Jenama ZEFIKS

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di ZEFIKS. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan ZEFIKS dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan ZEFIKS QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di ZEFIKS dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan ZEFIKS. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

ZEFIKS (JB - Bandar Baru Uda)

NO. 15-01, JALAN PADI EMAS 1/5, BANDAR BARU UDA, 81200 JOHOR BAHRU, JOHOR, Johor, 81200

ZEFIKS (Putrajaya - Alamanda Shopping Centre)

LOT G11, ALAMANDA SHOPPING CENTRE, JALAN ALAMANDA, PRESINT 1, 62000 PUTRAJAYA, WILAYAH PERSEKUTUAN PUTRAJAYA, Putrajaya, 62000

ZEFIKS (Sg Petani - Lagenda Heights)

NO.78, (G/F) JALAN LAGENDA 1, LAGENDA HEIGHTS, 08000 SUNGAI PETANI, KEDAH, Kedah, 08000
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.