Shop ZOFFYA

on Atome
Shop ZOFFYA on Atome
Download Atome

Tentang Jenama ZOFFYA

Zoffya is an online store which is selling latest collection as well as Modest Muslimah Apparels (on seasonal period). Zoffya have been founded and established since January 2014. Since then, the company have been growing everyday. They strive to be one of the top and best Online Muslimah Fashion Store out there.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di ZOFFYA. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan ZOFFYA dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan ZOFFYA QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di ZOFFYA dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan ZOFFYA. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

ZOFFYA (Klang - Bandar Saujana Putra)

38-G, Jalan SP 5/5, BSP VILLAGE, Bandar Saujana Putra, 42610 Jenjarom, Selangor, Selangor, 42610

ZOFFYA (KT - Dataran Austin)

LOT PT 35398 Dataran Austin, Jalan Dataran, Jalan Austin 2, Kampung Wakaf Tembesu, 21200 Kuala Terengganu, Terengganu, Terengganu, 21200

ZOFFYA (Shah Alam - Seksyen 7)

13A, Jalan Plumbum Q7/Q, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Selangor, 40000
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.