Tingkatkan pengalaman mendengar anda dengan pembesar suara bluetooth daripada Swee Lee

Penulis Starry

Feb 08 2022

Muzik telah memasuki kehidupan kita dengan hebat sejak kebelakangan ini. Sama ada tinggi atau rendah; orang sentiasa cenderung untuk mencari muzik sebagai kawan yang baik. Sesetengah orang menikmati pop manakala yang lain beralur dengan rap, dengan yang lain menyanyi bersama-sama dengan lagu yang perlahan. Walau bagaimanapun, untuk meningkatkan kualiti bunyi, pembesar suara bluetooth adalah pilihan yang luar biasa. Ia mudah digunakan dan boleh disambungkan dengan peranti mudah alih anda melalui ciri bluetooth. Manfaat utama pembesar suara bluetooth ialah kualiti bunyi yang mereka tawarkan yang meningkatkan pengalaman muzik.

Hilang pembesar suara bluetooth pada malam barbeku yang ajaib? Jangan risau kerana SWEE LEE menawarkan beberapa pembesar suara bluetooth terbaik yang terdapat di pasaran. Pembesar suara ini bukan sahaja diperkaya dengan kualiti bunyi yang hebat tetapi juga direka dengan cantik. Pembesar suara mudah dibawa bersama anda semasa perjalanan. Tidak pernah mendengar tentang Swee Lee? Ia dianggap sebagai pengedar terbesar alat muzik di Asia dan telah menjadi nama terkenal di Singapura.

Swee Lee -Tinjau sekilas tentang apa yang mereka tawarkan

SWEE LEE ialah pengedar yang memberi tumpuan terutamanya pada peralatan dan produk berkaitan muzik. Di SWEE LEE, anda boleh menemui beberapa pembesar suara, penguat, gitar, bes, piano, papan kekunci, kit dram Bluetooth terbaik dan banyak lagi. Banyak jenama dialu-alukan di platform yang menjual di niche. Kualiti produk di kedai sentiasa dinilai tinggi.

Kualiti pembesar suara yang menggembirakan telinga

Sekarang kami akan menyenaraikan pembesar suara bluetooth yang kami fikir menawarkan nilai hebat kepada pengguna. Pembesar suara bluetooth Marshall dan pembesar suara bluetooth Bose sentiasa mendapat penilaian tinggi, dengan jenama lain juga ingin memadankan kualiti. Pilihan ini dibuat dengan mengambil kira semua faktor, termasuk kualiti bunyi, ketahanan, hayat bateri, mudah alih, dsb.

Pembesar suara mempunyai pemasaan bateri yang mengagumkan yang diunjurkan pada 12 jam. Ia mengandungi bateri litium-ion dan mempunyai julat 30 kaki yang menerangkan tentang kualiti bunyinya. Pembesar suara direka untuk memudahkannya dibawa. Anda boleh membawanya dengan mudah semasa perjalanan anda tanpa sebarang ketegangan kerana permukaannya yang lembut membantunya menanggung benjolan yang lebih keras.

Pembesar suara Bluetooth ini membawa reka bentuk kalis air yang akan membantu anda membawanya ke tepi kolam dan membolehkan anda menikmati muzik. Dari segi teknikal, ia terdiri daripada radiator dwi-pasif, transduser, dan deflektor akustik omnidirectional. Tekstur kelabu, ini adalah salah satu pembesar suara Bluetooth Bose terbaik.

B & O Beoplay P2bluetooth Speaker

Pembesar suara Bluetooth bersaiz poket ini menjadikannya pilihan yang sangat baik untuk dibawa bersama anda semasa perjalanan. Ia mempunyai masa bateri selama 10 jam. Di samping itu, ia adalah artikel kalis percikan dan habuk yang mana anda tidak perlu terlalu risau mengenainya.

Berwarna hitam pekat, sudah pasti ia merupakan pembesar suara Bluetooth yang direka dengan baik. Tali kulit di bahagian atas dipasang untuk memudahkannya dibawa. Untuk mengakses lebih banyak ciri, anda boleh memuat turun Apl Beoplay dan membuat pengubahsuaian melaluinya.

Pembesar Suara Bluetooth Marshall Stanmore II

Sedikit ketinggalan dalam jabatan mudah alih, ia menebusnya dalam faktor lain. Ia mempunyai kualiti dan julat bunyi yang sangat baik, dengan kejelasan bunyi menjadi bidang kekuatan utamanya. Berwarna coklat, ia mempunyai reka bentuk yang santai. Ia mempunyai teknologi bluetooth 5.0 dan mencipta pengalaman bunyi surround stereo dengan sempurna. Faktor yang membezakannya ialah lampu LED yang boleh ditemui di bahagian atasnya, yang menetapkan rasa. Aplikasi ini boleh digunakan untuk melaraskan ciri lain.

Tentang Swee Lee

Swee Lee telah dimulakan pada tahun 1946 di Singapura. Idea ini diambil oleh kemunculan ‘Rock n Roll’ di Amerika Syarikat. Pengasas memahami bagaimana muzik boleh menjadi penting untuk memainkan peranan dalam membentuk personaliti. Pada mulanya, kedai itu menawarkan instrumen tembaga dan tiupan kayu kepada tentera. Kemudian, kedai itu mengembangkan koleksinya kepada gitar, bes dan peralatan muzik lain.

SWEE LEE juga mempunyai akademi muzik yang memberi sumbangan besar untuk mempromosikan projek muzik di Asia. Untuk membina komunitinya, ia juga telah memulakan banyak kelab sosial. Ia telah disesuaikan dengan hebatnya kepada permintaan muzik moden dan telah mula menawarkan produk dan perkhidmatan dalam niche tersebut juga.

Swee Lee dengan kerjasama Atome

Swee Lee telah bekerjasama dengan Atome untuk membuat pembelian lebih mudah untuk pelanggannya. Atome ialah platform yang membolehkan pelanggan membahagikan pembelian mereka kepada tiga pembayaran.

Apa itu Atome?

Beribu pejabat di Singapura dengan lebih 10,000 peniaga rakan kongsi dan tersedia di 10 pasaran, Atome menawarkan pengguna pilihan dan kemudahan pilihan pembayaran yang fleksibel untuk pelbagai produk dan perkhidmatan. Apl ini membolehkan pembeli membahagikan pembelian mereka dengan 3 pembayaran bulanan tanpa faedah dengan mengimbas Kod QR dalam kedai atau pembayaran tapak web peruncit rakan kongsi. Dengan membahagikan pembayaran mereka, pengguna Atome akan lebih baik peniaga kami menguruskan kewangan mereka sambil menjadikan produk dan perkhidmatan berkualiti lebih mudah dicapai.

Cara membayar pembesar suara Bluetooth anda melalui Atome

Tertanya-tanya bagaimana untuk membuat pembayaran untuk pembelian anda melalui aplikasi Atome? Baik, ikut sahaja tiga langkah untuk diikuti, dan anda akan baik-baik saja.

  • Setelah pada menu daftar keluar, pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda
  • Jika anda memegang akaun di Atome, anda akan dialihkan ke menu berikut dari mana anda boleh membuat pembayaran untuk pembelian anda
  • Lengkapkan pembayaran pertama dan pertimbangkan produk yang dibeli

Mengakhiri Fikiran

Untuk mendapatkan pembesar suara Bluetooth terbaik yang digunakan, anda tidak perlu melihat lebih jauh daripada Swee Lee. Dan apakah yang lebih baik daripada membuat pembelian melalui Atome dan membahagikan pembelian anda kepada tiga pembayaran? Bertindak sekarang untuk mengambil pilihan terbaik! Dengan cara ini, anda boleh membeli piano Yamaha yang anda inginkan dari SWEE LEE juga.

Main keywords of the article:

Diskaun sebanyak RM15 untuk pembelian pertama
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.