Dapatkan bergaya dengan jam tangan berjenama untuk lelaki | Tontonan Umum

Adakah anda sedang mencari jam tangan berjenama untuk lelaki? Jam tangan mempunyai peranan besar dalam fesyen lelaki. Terdapat peningkatan perhatian pada jam tangan dengan kemunculan trend fesyen selama ini.

Jam Tangan Awam telah menjadi nama popular di Malaysia setiap kali ada ceramah mengenai jam tangan. Jam tangan Awam mempunyai pelbagai jenis jam tangan yang memenuhi keperluan semua khalayak. Artikel ini akan membincangkan lebih banyak jam tangan berjenama terbaik untuk lelaki di Public Watch, apakah itu Public Watch dan tawaran istimewanya.

Sekilas tentang apa yang ditawarkan oleh Public Watch

Public Watch terutamanya peruncit dalam talian yang memfokuskan hanya pada jam tangan berjenama untuk jam tangan dan wanita. Walau bagaimanapun, terdapat pelbagai kedalaman untuk jam tangan ini. Jam Tangan Awam menawarkan pilihan yang berbeza kepada pengguna untuk meningkatkan gaya permainan mereka.

Jam tangan yang ditawarkan di Jam Tangan Awam termasuk jam tangan, jam tangan analog, G-Shocks, jam tangan digital, jam tangan kecergasan, jam tangan pintar, jam tangan sukan, dsb.

Jam tangan awam ialah peruncit dalam talian yang mempamerkan koleksi hebat berkenaan jam tangan untuk lelaki. Oleh itu, dalam bahagian ini, kami akan menyemak jam tangan terbaik untuk lelaki yang terdapat di Public Watch. Pilihan akan dibuat berdasarkan reka bentuk, perkaitan, ciri, penggunaan, bateri dalam jam digital dan jangka hayat.

Casio MTP-V00-4L Lelaki Analog

Setiap kali anda bercakap tentang jam tangan untuk lelaki, edisi Casio ini terlintas di fikiran. Ia adalah jam tangan analog yang direka dengan cantik dengan sentuhan klasik padanya. Jam tangan menyelidiki zaman dahulu dengan bentuk kaca bulat dan menghasilkan edisi klasik yang abadi.

Band ini diperbuat daripada kulit dan terdiri daripada kaca mineral yang bersinar dengan sempurna. Ia tersedia dalam pelbagai warna: coklat, hitam, biru, dsb. Selain itu, ia adalah edisi kalis air yang akan menjadi kelegaan yang besar untuk kebanyakan anda. Ini bermakna anda boleh mencuci tangan anda tanpa mengeluarkannya dan membawanya ke kawasan basah tanpa sebarang masalah.

Jam tangan mempunyai 3 tangan yang memaparkan jam, minit dan saat. Tambahan pula, ia juga mempunyai ciri paparan tarikh. Masa bateri dan jangka hayat jam tangan sangat dipuji. Ia dijangka bertahan sekurang-kurangnya 3 tahun pada SR626SW. Berat jam tangan ialah 51g yang memastikan bahawa ia bukan salah satu jam tangan tugas berat yang terlalu mewah.

Alba AH7X75X Analog

Dalam warna perak, ini ialah jam tangan retro yang anda tidak mahu ketinggalan! Ia membawa anda kembali ke zaman klasik apabila jam tangan ringkas adalah kemuncak fesyen. Dengan jalur logam dibahagikan kepada petak, ia pasti memenuhi trend fesyen moden.

Kaca jam tangan terdiri daripada 3 jarum yang memberitahu jam, minit dan saat. Jarum berwarna emas dan menjadikan jam tangan kelihatan lebih bergaya. Masanya boleh dilaraskan dari tombol kecil yang diletakkan di sebelah kanan kaca.

Bonia B979-1152 Analog

Ia adalah jam tangan analog. Dengan rona emas dan perak yang dicampur bersama untuk kesempurnaan, penampilannya di tempat! Tambahan pula, ia adalah edisi kalis air. Ciri rintangan air memanjang hingga 50m.

Jam tangan ini mempunyai diameter sarung 36mm yang kebanyakannya sesuai untuk kebanyakan lelaki. Jam tangan mempunyai tali keluli tahan karat. Ia juga terdiri daripada bekas keluli tahan karat. Kaca jam tangan diperbuat daripada nilam, dengan itu memancarkan suasana diraja.

Digital Sukan Lelaki Casio G-Shock G-9000

Senarai jam tangan terbaik tidak boleh lengkap tanpa G-Shock. Casio G-Shock G-9000 edisi adalah pilihan yang sangat baik untuk semua peminat pengembaraan dan juga atlet. Walau bagaimanapun, ia tidak menolak bahawa ia tidak boleh dipakai dalam keadaan biasa. Pendek kata, ia adalah cerminan penyesuaian. Jam tangan boleh dipakai pada banyak kesempatan.

Ia tersedia dalam beberapa warna termasuk hitam dan kelabu. Sarungnya adalah resin, manakala bahan bezel adalah keluli tahan karat. Tambahan pula, jam tangan ini tahan lumpur dan kejutan, yang merupakan satu kemestian bagi setiap jam tangan sukan. Jam tangan mempunyai topping kaca mineral.

Ia juga mempunyai sistem rintangan air yang memanjang hingga 200m. Selain itu, ia terdiri daripada lampu latar elektro-bercahaya yang meningkatkan lagi penampilannya. Jam tangan ini juga mempunyai jam randik, penggera, isyarat masa setiap jam, kira detik, bip kemajuan, dll. Ia juga mempunyai rintangan terhadap suhu rendah. Suhu di bawah – 20°C tidak boleh ditanggung.

Satu lagi ciri jam tangan yang tidak terdapat dalam kebanyakan jam tangan ialah ia boleh menyesuaikan diri dengan 48 bandar dan 29 zon waktu. Terdapat juga paparan kod bandar. Untuk menjimatkan bateri, terdapat pelbagai fungsi seperti menutup lampu pada waktu siang. Ia juga terdiri daripada kalendar yang dilanjutkan sehingga 2099. Mod pengukuran ialah masa berlalu, masa pecahan dan masa tempat pertama-2. Masa bateri ialah 3 tahun pada CR2025. Ini pastinya salah satu jam tangan berjenama untuk lelaki yang anda tidak mahu ketinggalan!

Perihal Tontonan Awam

Public Watch telah didaftarkan sebagai sebuah syarikat pada tahun 1976. Namun, ini bukan bagaimana perjalanan mereka bermula. Pada tahun 1966, Public Watch ialah pembaik jam tangan yang kurang dikenali. Sedekad kemudian, ia telah didaftarkan sebagai sebuah syarikat.

Public Watch ialah peruncit jam tangan berjenama untuk lelaki. Public Watch berusaha untuk menawarkan pelanggan jam tangan terbaik untuk diri mereka sendiri dan orang tersayang. Mereka menjual jam tangan, tetapi mereka juga menyediakan pembaikan dan penyelenggaraan jam tangan. Public Watch hari ini mempunyai 10 butik di pinggir bandar Malaysia Utara.

Jam tangan berjenama terbaik untuk lelaki boleh didapati melalui jenama seperti Casio, Bonia, Alba, Alain Delon, Alexandre Christie, Casio Edifice, Cerutti 1881, Citizen, Crocodile, Expedition, Fosil, G-Shock, Garmin, Orient, Orient Star, dll.

Tontonan Awam dengan Kerjasama dengan Atome

Public Watch telah bekerjasama dengan Atome untuk memberikan kelegaan kepada pangkalan pelanggannya. Kerjasama ini membolehkan pelanggan membahagikan pembelian jam tangan kegemaran mereka kepada tiga pembayaran.

Apa itu Atome?

Atome beribu pejabat di Singapura dengan kerjasama lebih 15,000 peniaga. Kerjasama ini memastikan pelanggan yang membuat pembelian daripada pedagang Atome diberi peluang untuk membahagikan pembelian mereka kepada tiga pembayaran. Jadi, semak pedagang mereka di sini di tapak web mereka. Anda juga boleh memuat turun apl Atome untuk pengalaman yang lebih mesra pengguna.

Cara membayar jam tangan berjenama kegemaran anda untuk lelaki melalui Atome

Ikuti langkah mudah ini untuk membuat pembayaran melalui Atome

  1. Pilih Atome sebagai pilihan pembayaran anda semasa mendaftar keluar
  2. Masukkan butiran pengguna anda pada halaman seterusnya
  3. Buat pembayaran menggunakan Atome. Ketiga-tiga pembayaran perlu dijelaskan dalam masa dua bulan.

Main keywords of the article:

Diskaun sebanyak RM15 untuk pembelian pertama
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.