Dapatkan Telefon Pintar Terlaris Di Seluruh Dunia – iPhone daripada Switch Malaysia

Jun 27 2022

Kami bukan sahaja meminta anda untuk menaik taraf telefon; kami meminta anda melakukannya melalui Switch Malaysia!

Seseorang tidak dapat menafikan betapa diingini siri iPhone sejak dikeluarkan. Permintaan itulah yang menghasilkan siri berterusan satu demi satu telefon mudah alih yang melanda, masing-masing mempunyai aspek dan spesifikasi yang lebih baik daripada pendahulunya.

Ya, iPhone, sebenarnya, semua produk Apple secara amnya, berada pada bahagian yang lebih mahal, tetapi ia menggantikannya dengan fungsi, ketahanan dan gaya yang lebih baik.

Potensi Apple dan gajetnya tidak hilang pada pengasas Switch. Mereka memahami bagaimana peranti ini boleh memberi kesan positif kepada kehidupan ramai orang. Switch wujud pada tahun 1995, berusaha untuk membuat orang beralih daripada PC ke Mac.

Apakah itu Switch?

Ia adalah penjual semula produk Apple yang dibenarkan oleh syarikat teknologi itu sendiri, oleh itu dinamakan Penjual Semula Sah Apple.

Jangan terpedaya dengan istilah ‘penjual semula’; ini tidak bermakna anda akan mendapat produk terpakai atau terpakai. Penjual semula yang sah membawa produk tulen dalam keadaan pudina. Polisi pemulangan dan bayaran balik kedai tersebut berbeza daripada polisi Apple. Walau bagaimanapun, kedai ini tidak boleh menawarkan diskaun sendiri.

Anda akan mendapati bahawa kedai penjual semula mempunyai pekerja yang mahir dalam semua produk mengikut jenama yang mereka wakili. Begitu juga, Switch mempunyai pakar Apple untuk perkhidmatan anda.

Mengapa iPhone bernilai gembar-gembur?

Jika produk telah menjadi penjual hangat selama beberapa dekad sekarang, mesti ada sebab kukuh untuknya, bukan? Begitulah keadaannya dalam kes iPhone Apple.

 • Semua peranti Apple dibuat menggunakan perkakasan dan Sistem Operasi yang dikeluarkan oleh syarikat itu sendiri. Ini bukan sahaja menjadikan iPhone unik tetapi berprestasi lebih baik daripada telefon mudah alih lain di pasaran.
 • Apple memperkenalkan kemas kini yang kerap untuk iPhone untuk memastikan ia kekal terkini. Selain itu, setiap kemas kini diperkenalkan untuk semua model secara serentak supaya setiap pengguna mempunyai akses kepada peningkatan yang sama.
 • Tahap keselamatan yang ditawarkan oleh iPhone tidak dapat ditandingi. Anda mempunyai pilihan untuk menggunakan kunci Cap Jari atau Pengecaman Muka untuk membuka kunci telefon anda. Penyulitan hujung ke hujung pada panggilan video FaceTime dan iMessages memastikan data anda selamat. Memori yang disulitkan memastikan tiada siapa yang boleh menggodam peranti. Semua data sulit anda selamat dengan iPhone.
 • Anda boleh yakin apabila membeli iPhone kerana setiap model adalah sama baik dengan yang lain. Faktor seperti saiz dan kamera mungkin berbeza, tetapi kualiti dan fungsi setiap model iPhone adalah yang terbaik.
 • App Store pada iPhone hanya membawa aplikasi yang paling tulen. Apl mesti memenuhi kriteria Apple sebelum dikeluarkan di App Store, jadi tidak perlu risau tentang aplikasi merosakkan telefon anda dalam apa jua cara.
 • IPhone Apple dipasang dengan kamera yang sangat baik. Kualiti gambar dan video tiada tandingan, dan tiada siapa boleh menafikannya. Orang ramai menjalankan keseluruhan blog Instagram dan saluran YouTube mereka menggunakan kamera iPhone dan tripod.

Terbaru oleh Apple

 • iPhone 13 Pro Max

Ia adalah peranti terpantas dan paling cekap bagi siri iPhone. iPhone 13 Pro Max mempunyai paparan Super Retina XDR 6.7 inci dan ProMotion untuk pengalaman yang mengasyikkan. Kameranya sama fenomenal seperti iPhone lain, jika tidak lebih baik. Ia dilengkapi dengan kamera Telefoto 12MP, Lebar dan Ultra Lebar untuk memastikan anda dapat menangkap butiran setiap detik dengan sempurna. Spesifikasi yang mengagumkan peranti revolusioner ini tidak berkesudahan, jadi pastikan anda menyemak tapak web rasmi Switch atau Apple Store untuk semakan mendalam.

 • iPad Air (Generasi ke-5)

Versi terbaru iPad ini mempunyai Paparan Retina Cecair 10.9 inci dengan Nada Sejati. Ia juga dilengkapi dengan salutan anti-reflektif untuk mengelakkan silau. Anda mendapat storan yang besar sehingga 256GB pada peranti, jadi anda boleh berhenti bimbang tentang kehabisan memori untuk menyimpan fail anda. Ia boleh didapati dalam lima warna yang menakjubkan: Biru, Ungu, Merah Jambu, Cahaya Bintang dan Kelabu Angkasa! Lawati kedai Switch terdekat anda untuk butiran lanjut.

Apakah perkhidmatan yang ditawarkan oleh Switch Malaysia?

 • Tukar alat Apple semasa anda untuk yang terkini!

Adakah anda ingin menaik taraf daripada iPhone 11 kepada iPhone 14? Nah, Switch telah membantu anda! Hanya bawa masuk iPhone, iPad atau MacBook anda dan tukarkannya dengan versi yang lebih baharu dan lebih baik pada harga yang sangat rendah. Nilai peranti sedia ada anda ditolak daripada kos peranti baharu, menjadikan produk lebih mampu milik. Selain itu, perkhidmatan ini tidak terhad kepada peranti iOS; anda boleh berdagang dalam peranti Android anda juga.

 • Perbaiki alat anda yang rosak!

Sebagai salah satu penjual semula Apple yang sah, Switch mempunyai akses kepada alat ganti tulen untuk peranti Apple anda. Jadi, jika anda bercadang untuk membeli AirPod baharu kerana salah satu alat dengar telah berhenti berfungsi, atau dapatkan Apple Watch baharu kerana yang semasa sedang bertindak, maka anda harus pertimbangkan semula. Daripada membelanjakan wang untuk peranti baharu, anda boleh melawati salah satu kedai Switch dan membetulkan yang rosak! Ia akan menjadi seperti baharu, dan anda akan menjimatkan beberapa dolar. Anda boleh mengetahui lebih lanjut di tapak web Switch.

Tukar Kedai berhampiran saya

Perniagaan ini mempunyai lebih 100 cawangan di seluruh Malaysia, jadi sememangnya mustahil untuk menyenaraikan kesemuanya. Sebaliknya, anda boleh membeli-belah di laman web mereka juga.

Berikut ialah semua kedai Switch Apple di Kuala Lumpur, dan anda boleh mencari kedai di negeri anda di tapak web Switch.

 • Pusat Beli Belah Bangsar

Lot F128, Tingkat 1,

Pusat Beli Belah Bangsar,

285, Jalan Maarof,

59000, Kuala Lumpur

 • Kampung Bangsar II

Lot No. UGF-21, Tingkat Bawah Atas,

Kampung Bangsar II

No.2, Jalan Telawi Satu, Bangsar Baru,

59100 Kuala Lumpur

 • EkoCheras Mall

M-G-41, Tingkat Bawah,

EkoCheras Mall, No. 693,

Batu 5 Jalan Cheras,

56000, Kuala Lumpur

 • Plaza Low Yat

Lot G-003B, Tingkat Bawah,

Plaza Low Yat,

Jalan Bukit Bintang,

55100, Kuala Lumpur

 • Taman BB

(Bertentangan dengan Pintu Masuk Utama Plaza Low Yat)

Lot GL-11, Taman BB,

Jalan Bukit Bintang,

55100, Kuala Lumpur

 • Pusat Beli Belah MyTOWN

Lot No. L1-057, Tingkat 1,

Pusat Beli-belah MyTOWN,

No.6, Jalan Cochrane, Seksyen 90,

55100 Kuala Lumpur

 • Sunway Putra Mall

Lot No. G-24A, Tingkat Bawah,

Sunway Putra Mall,

Jalan Putra, 50350,

Kuala Lumpur

Atome x Switch 

Terdapat satu lagi sebab mengapa lebih berfaedah untuk membeli Apple Watch, iPhone atau Macbook anda daripada Kedai Apple Switch di Malaysia. Sebab itu adalah Atom.

Izinkan saya memberitahu anda satu rahsia; Switch ialah rakan kongsi Atome, aplikasi tercanggih yang menjadikan pembayaran bil sebagai sesuatu yang sukar. Setiap kali anda memilih Atome sebagai kaedah pembayaran, ia membahagikan bil anda kepada tiga pembayaran yang perlu dibayar pada selang masa yang dijadualkan. Itu bukan bahagian yang terbaik; bayaran ini tidak dikenakan faedah!

Memandangkan terdapat beberapa jenama tempatan dan antarabangsa yang telah bekerjasama dengan Atome, anda pada asasnya boleh membeli-belah untuk segala-galanya dengan kemudahan yang terbaik.

Satu-satunya keperluan ialah memuat turun aplikasi (dapatkan di sini) dan menjadi ahli komuniti Atome dengan mendaftar! Proses ini adalah percuma. Malah, semua perkhidmatan Atome adalah.

Di samping itu, pengguna Atome sedang menerima banyak faedah daripada pelbagai jenama, dalam bentuk tawaran, diskaun dan baucar. Anda akan menerima diskaun sebanyak RM15 untuk pembelian pertama Atom anda di Switch Malaysia apabila berbelanja minimum RM50!

Bagaimana untuk membayar dengan Atome?

Atome sangat mengambil berat tentang penggunanya dan kemudahan mereka, oleh itu kemungkinan tanpa had. Anda boleh membayar dengan Atome untuk pembelian dalam talian dan juga dalam kedai.

Ikuti langkah mudah ini untuk membayar alat Apple terbaharu anda di kedai fizikal Switch:

 1. Buka aplikasi Atome pada telefon anda dan imbas kod QR pada kaunter pengebilan.
 2. Masukkan jumlah bil anda.
 3. Gunakan kod diskaun yang tersedia.
 4. Semak jadual pembayaran.
 5. Buat pembayaran pertama dan bawa pulang produk Apple anda!
 6. Apl akan mengecaj baki dua pembayaran secara automatik kepada kad kredit atau debit yang dipautkan ke akaun Atome anda.

Ya, semudah ini!

Scan QR code to download the Atome app
Imbas QR untuk memuat turun apl Atome

Fikiran

Apple telah merevolusikan industri teknologi menjadi lebih baik; semuanya lebih mudah diakses, cekap dan lebih lancar. Bayangkan anda boleh mengklik gambar gred profesional hanya dengan telefon anda. Kemungkinannya tidak berkesudahan. Jika anda telah memikirkan idea untuk mendapatkan iPhone atau produk Apple yang lain, ambil ini sebagai tanda dan lawati kedai Switch terdekat anda! Jangan lupa gunakan Atome untuk membayar bil anda!

Main keywords of the article: