Datang dan sertai Jualan Fesyen Besar di ZALORA! Diskaun sehingga 80%.

Jun 27 2022

ZALORA adalah nama pertama yang terlintas di fikiran anda apabila anda berfikir untuk membuat kenyataan fesyen. Salah satu kedai e-dagang terkemuka di Asia Tenggara, ZALORA menganjurkan pelbagai jenama dan pereka tempatan dan antarabangsa yang terkemuka. Syarikat itu diasaskan pada awal 2012 tetapi telah berkembang dari segi saiz dan populariti sejak sepuluh tahun yang lalu. Ia kini terdapat di Malaysia, Taiwan, Singapura, Brunei, Hong Kong, dan Filipina.

Meneroka dunia fesyen bersama ZALORA

ZALORA telah ditubuhkan oleh Rocket Internet GmbH, kumpulan peruncit fesyen dalam talian terkemuka di Asia dan The Iconic di Australia dan New Zealand. Penglibatan pelabur terkenal sejak penubuhan ZALORA menambah jangkauannya, membantu syarikat itu menjadi salah satu syarikat e-dagang yang berkembang pesat di Asia Tenggara.

Kedai dalam talian di ZALORA menawarkan pelbagai jenis produk merentasi pakaian fesyen, kecantikan, aksesori dan kasut. Dengan lebih 500 jenama dan pereka terkenal, ZALORA mempunyai beribu-ribu produk berkualiti tinggi untuk ditawarkan kepada pelanggannya. Fokus utamanya adalah untuk memperkayakan pengalaman membeli-belah pengguna, dan syarikat menggunakan pelbagai dasar dan teknik untuk mencapai matlamat tersebut.

Salah satu sorotan ZALORA ialah penghantaran cepat mereka, yang memastikan pelanggan menerima pakej mereka dalam masa 1-3 hari bekerja. Selain itu, jika bil anda melebihi jumlah tertentu, anda juga boleh memanfaatkan pilihan penghantaran percuma mereka. Syarikat itu menawarkan pelbagai kaedah pembayaran, memudahkan pembeli memilih kaedah yang sesuai. Anda boleh membayar melalui invois, prabayaran, kad debit, kad kredit atau memilih untuk tunai semasa penghantaran. Sama ada cara, setiap pilihan pembayaran adalah selamat dan boleh dipercayai.

Kedai dalam talian ZALORA Malaysia mudah dinavigasi, dan pelanggan dibimbing setiap langkah untuk menjamin pembelian yang cepat dan mudah. Sebaik sahaja anda membuat pesanan, ZALORA memberikan anda nombor penjejakan yang boleh anda gunakan untuk menjejak bungkusan anda sehingga ia dihantar. Sorotan lain ialah dasar pemulangan mesra pengguna mereka yang memudahkan pelanggan memulangkan barangan yang dibeli dalam masa 30 hari.

Salah satu sebab ZALORA berjaya mengekalkan kedudukannya dalam ruang e-dagang walaupun muncul pesaing adalah keupayaannya untuk menyesuaikan diri dan bertindak balas terhadap perubahan dalam trend dan pilihan pelanggan. Pandemik COVID-19 menggalakkan pengguna untuk membeli-belah melalui platform e-dagang, dan banyak jenama berputar dengan beralih kepada operasi dalam talian dan juga memperkenalkan pilihan pemenuhan mudah seperti pengambilan di tepi jalan, klik dan kutip, dsb.

Walaupun kesan pandemik telah hilang, pembeli mahukan fleksibiliti ini menjadi normal baharu. Semasa perbincangan, Ketua Pegawai Eksekutif ZALORA Rostin Javadi berkata, “Adalah penting untuk kami kekal lincah dan tangkas untuk bertindak balas dengan cepat kepada keperluan pengguna yang berkembang.” Cara syarikat bertindak balas terhadap pasaran yang berkembang telah membolehkan syarikat itu terus mendahului arah aliran dan memenuhi keperluan asas pelanggannya.

Produk yang anda boleh beli di ZALORA

ZALORA ialah kedai lengkap di mana anda boleh mencari produk fesyen untuk wanita, lelaki dan kanak-kanak. Mereka juga mempunyai pilihan produk Gaya Hidup berkualiti tinggi seperti katil dan bilik mandi, dapur dan makan, hiasan rumah, perabot, elektronik, hobi, mainan, dll. Jika anda peminat jenama premium, kedai dalam talian mereka mempunyai kategori berasingan untuk produk mewah daripada jenama mewah seperti Ferragamo, Balenciaga, Louis Vuitton, Burberry, Gucci dan banyak lagi.

Jika anda sedang mencari kedai dengan penyelesaian kepada semua keperluan kecantikan anda, ZALORA adalah jawapannya. Kedai ini membawa pelbagai produk kecantikan daripada jenama terkenal seperti Laneige, Ogawa, The Ordinary, SK-II, Nars, Benefit dan Innisfree. Mereka mempunyai produk merentasi penjagaan kulit, solek, penjagaan rambut, pewangi, mandian & badan, penjagaan lelaki dan penjagaan kuku. Kedai ini juga menyediakan set hadiah untuk anda terokai jika anda ingin membeli sesuatu yang istimewa untuk orang tersayang.

ZALORA terkenal dengan produk fesyen yang bergaya dan kontemporari. Wanita boleh menemui segala-galanya daripada pakaian, kasut, beg dan pakaian sederhana kepada aksesori daripada jenama terkenal seperti SUPERDRY, MANGO, H&M, COS, Calvin Klein, dll. Koleksi untuk lelaki juga termasuk kategori yang serupa dengan wanita.

Anda boleh mendapatkan kategori produk berikut untuk wanita di kedai dalam talian ZALORA.

 • Pakaian (pakaian etnik, pakaian, baju atasan, skirt, seluar, jumpsuit, pakaian rajut, blazer, seluar pendek)
 • Kasut (baji, kasut, sandal, flat, kasut selesa)
 • Aksesori (jam tangan, cermin mata, teknologi, tudung & selendang)
 • Beg (beg kulit, jinjing, silang badan, dompet & dompet, beg komputer riba, beg galas, beg pembeli)
 • Sukan (pakaian, kasut, beg, aksesori, peralatan & pemakanan)
 • Kecantikan (penjagaan kulit, solek, wangian)
 • Pemakaian sederhana (baju kurung, kaftan & jubah, tudung, inner, set solat)

Sebagai tambahan kepada rangkaian yang terdapat di ZALORA, kedai ini juga menawarkan produk Sukan untuk lelaki, wanita dan kanak-kanak. Anda boleh mendapatkan sukan, kasut, pakaian dan aksesori dalam ketiga-tiga kategori, termasuk peralatan sukan, peralatan dan makanan tambahan.

Jualan fesyen besar di ZALORA- Diskaun sehingga 80% untuk semua produk

ZALORA kini mengadakan jualan fesyen besar di laman web e-dagangnya, di mana pelanggan boleh membeli-belah untuk produk berjenama pada harga diskaun yang menakjubkan. Selain itu, kod promosi ZALORA dan baucar ZALORA menjadikan membeli-belah daripada jualan itu lebih menyeronokkan, mengurangkan harga lagi.

Berikut adalah gambaran ringkas tentang diskaun yang ditawarkan oleh jenama di ZALORA.

 • Swiss Polo PLAYBOY Bunny: Diskaun sehingga 80% dan Beli 2 mendapat potongan 5% tambahan
 • DeFacto: Diskaun sehingga 65% untuk gaya terpilih
 • MAVERICK & CO: Diskaun sehingga 60% untuk gaya terpilih
 • FOSSIL: Diskaun sehingga 60% untuk gaya terpilih
 • OLIVIA BURTON: Diskaun sehingga 45% untuk gaya terpilih
 • BONIA: Diskaun sehingga 30% untuk gaya terpilih
 • COS: Diskaun sehingga 40%.
 • URBAN REVIVO: Diskaun sehingga 80%.
 • SWAROVSKI: Diskaun sehingga 30%.
 • Levi’s: Diskaun sehingga 70%.
 • COTTON:ON: Diskaun sehingga 45%.
 • Calli: Diskaun sehingga 35%.
 • Clarks: Diskaun sehingga 70%.
 • TEKA: Diskaun sehingga 40%.
 • Trendyol: Diskaun sehingga 45%.
 • UNDER ARMOUR: Diskaun tambahan 40%.
 • SUPERDRY: Diskaun sehingga 45%.
 • Calvin Klein: Diskaun sehingga 45%.

Jika bukan itu sahaja, ZALORA juga menawarkan kod promo dan baucar lain yang boleh ditambah pada kadar diskaun untuk penjimatan yang lebih besar. Berikut ialah beberapa kod promosi yang boleh anda gunakan untuk diskaun tambahan.

 • Gunakan kod: HOME15 untuk tambahan 15% pada Rumah & Kehidupan
 • Gunakan kod: DYSON150 untuk diskaun tambahan RM150 untuk produk Dyson
 • Gunakan kod: BRANDED45 untuk diskaun tambahan 45% pada PUMA, baki baharu, Cotton On Body, Timberland, VANS, ALDO, ADIDAS, dsb.
 • Gunakan kod: EKSKLUSIF40 untuk diskaun tambahan 40% untuk produk Mewah oleh MCM, Marc Jacobs, Coach, Valentino oleh Mario Valentino.
 • Gunakan kod: ZBFS40 untuk diskaun tambahan 40% untuk gaya mampan

ZALORA ialah salah satu peniaga rakan kongsi Atome

Pasaran pengguna di Malaysia telah menyaksikan trend yang semakin meningkat dalam syarikat beli sekarang bayar kemudian apabila pelanggan mencari kaedah pembayaran yang mudah. Penggunaan pembayaran BNPL dijangka berkembang dengan stabil, mencapai CAGR sebanyak 33.2% sepanjang 2021-2028. Peralihan dalam pilihan pelanggan telah mencetuskan banyak syarikat FinTech di negara ini untuk menawarkan penyelesaian BNPL dengan pilihan pembiayaan yang mudah.

Atome ialah syarikat yang beroperasi pada model perniagaan beli sekarang bayar kemudian. Dengan lebih 10,000 rakan kongsi peniaga merentasi sepuluh pasaran, Atome ialah perkhidmatan pembayaran yang boleh dipercayai di Malaysia. ZALORA telah bekerjasama dengan Atome untuk menawarkan pilihan pembayaran yang fleksibel kepada pelanggannya, menjadikannya lebih mudah bagi mereka untuk memiliki produk berkualiti tinggi dari semasa ke semasa.

Apa itu Atome?

Atome ialah BNPL yang berpangkalan di Singapura yang beroperasi di beberapa pasaran, termasuk Malaysia, Tanah Besar China, Taiwan, Filipina dan Taiwan. Perkhidmatan pembayaran ini membolehkan pengguna membahagikan bil mereka daripada mana-mana pedagang rakan kongsinya kepada tiga bahagian. Bahagian pertama dibayar semasa pembelian, manakala dua lagi boleh dibayar pada bulan-bulan berikutnya. Jadual pembayaran yang fleksibel memudahkan pengguna membeli produk mahal tanpa perlu risau tentang bayaran pendahuluan yang banyak.

Atome mempunyai rangkaian rakan kongsi yang luas yang menawarkan produk berkualiti tinggi dan perkhidmatan premium. Anda boleh menemui pelbagai produk merentas fesyen, gaya hidup, sukan, perjalanan, rumah, dll. Beberapa kedai popular yang boleh anda beli melalui Atome termasuk Sephora, OSIM, Agoda, LUSH, fresh, SHEIN, ALDO, Sasa, Converse, Miniso, Crumpler , dan DNA Bulatan.

Jika anda ingin menjadi pengguna Atome dan menikmati faedah pembayaran yang fleksibel, muat turun apl (dapatkan apl) daripada tapak web mereka dan buat akaun baharu. Setelah butiran anda disahkan (hanya mengambil masa beberapa minit), anda boleh mula membeli-belah dari kedai rakan kongsi dalam talian dan luar talian Atome. Jika anda memuat turun aplikasi sekarang, anda boleh mendapatkan baucar alu-aluan potongan RM15 pada pembelian pertama anda.

Scan QR code to download the Atome app
Imbas QR untuk memuat turun apl Atome

Cara membayar dengan Atome di ZALORA

 • Pilih Atome sebagai pilihan pembayaran anda semasa mendaftar keluar dari tapak web ZALORA.
 • Masukkan butiran pengguna anda apabila diarahkan ke halaman lain dan teruskan menyemak.
 • Bayar bahagian pertama bil ZALORA anda dan tangguhkan baki amaun kepada bulan-bulan berikutnya.

Beli di ZALORA dengan Atome!

Perkongsian antara Atome dan ZALORA amat sesuai untuk pembeli-belah yang ingin sentiasa mengikut aliran mengikut bajet. Anda juga boleh menggunakan kod promosi: ATOMEZBFS25 untuk diskaun tambahan RM25 selain diskaun yang ditawarkan dalam jualan fesyen Big.

Jadi apa tunggu lagi? Mulakan membeli-belah dengan Atome sekarang dan nikmati diskaun menarik untuk produk fesyen kegemaran anda di ZALORA.

Main keywords of the article: