Kasut Nike Air Max dan rangkaian kasut Nike SportsClick

by Starry

Jan 07 2022

Nike Air Max ialah salah satu kasut yang paling terkenal pernah dihasilkan; poket udara yang menonjol adalah ikonik seperti simbol Jumpman Air Jordan. Jika anda berumur di bawah 30 tahun, sudah pasti anda telah membesar dengan Nike Air Max dan boleh menghubungkan pelbagai penjelmaannya ke tempat-tempat menarik dalam budaya pop atau bahkan kehidupan anda sendiri. Reka bentuk Nike Air Max yang terkenal pada asalnya adalah visi berani dan dipertikaikan seorang lompat tiang yang bertukar menjadi arkitek yang menghubungkan keturunannya kembali kepada jurulatih trek legenda Bill Bowerman dan Trek dan Padang Oregon era Steve Prefontaine.

Kasut Nike Air Max – akarnya

Tinker Hatfield, pereka asal Nike Air Max, telah diilhamkan oleh Pusat Georges Pompidou di Paris, yang dianggapnya sebagai struktur dalaman; tanpa sempadan perimeter, dengan kandungannya pada persembahan penuh. Nike Air Max 1 muncul sebagai kasut kikuk dengan tingkap kepada kusyen udara Nike yang lebih besar berbanding sebelum ini, dan sementara jenama itu telah mengembangkan saiz poket udara selama ini, kasut Nike Air Max semasa menggunakan bahan asas yang sama dan komponen sebagai versi asal.

Mendapat daya tarikan

Kasut Night Air Max adalah antara kasut yang paling bergaya dan paling berharga di pasaran. Nike Air Max 1 tiba pada tahun yang sama dengan album sulung Public Enemy, dan kerjasama baru-baru ini dengan Skepta, seorang penyanyi rap British, habis dijual dalam beberapa minit. Patta, Foot Patrol dan Supreme ialah rakan kongsi biasa Nike Air Max. Kasut yang paling popular ketika pertama kali dikeluarkan—Nike Air Max 1, Nike Air Max 90, Nike Air Max 95 dan Nike Air Max 97—telah melihat beberapa penampilan yang datang daripada pereka luar dan pasukan kreatif Nike sendiri. Teknologi baharu seperti VaporMax dan FlyKnit memanjangkan kehausan kasut untuk inovasi pada masa hadapan.

Siri Air Max

Beberapa kasut dari siri Air Max Nike yang patut disebut adalah seperti berikut. Jika anda mahukan lebih banyak pilihan, anda juga boleh mencuba Novelship untuk siri berikut.

  1. Nike Air Max 90

Nike Air Max 90, boleh dikatakan model paling terkenal dalam rangkaian Nike Air Max, menyambut ulang tahun ke-30 pada musim luruh yang lalu. Di bahagian tengah tapak Nike Air Max 90, terdapat kusyen yang besar untuk keselesaan yang kekal.

  1. Nike Air Max 270

Nike Air Max 270 menampilkan unit Air Max tertinggi yang pernah dibuat di tapak tengah, bertujuan untuk keselesaan setiap hari dan bukannya berlari pecut.

  1. Belum tewas x Nike Air Max 97

Nike Air Max 97 yang asal telah diilhamkan oleh kereta api peluru Jepun, dan garisan laju beralun telah ditambahkan untuk memberikan rupa moden dan diperkemas. Nike Air Max 97 menampilkan bahagian luar yang terdiri daripada kulit dan buih dengan tapak tengah Air yang boleh dilihat pada bahagian bawah tapak kaki.

  1. Nike Air Max 95

Secara keseluruhan, Nike Air Max 95 sangat selesa dipakai, dengan tahap keseimbangan asas pelari vintaj kasual. Bagi mereka yang meminati pelari vintaj, kesesuaian dan rasa kasut kasual pertengahan 90-an ini tidak mengejutkan. Kombinasi bahan ciri model suede dan mesh berfungsi dengan baik untuk menghasilkan bahagian atas yang lembut dan lapang.

  1. Nike Air Max 2090

Nike Air Max 2090, versi futuristik Nike Air Max 90 yang dicipta semula untuk keselesaan sepanjang hari, dikeluarkan pada musim bunga 2020. Unit udara yang besar pada tapak tengah adalah 200% lebih ketara berbanding versi Air Max 90 biasa. Air Max 2090 menampilkan pelindung lumpur, kaset dan logo tumit yang sama seperti Nike Air Max 90.

Rangkaian kasut Nike SportsClick

SportsClick amat berbangga dengan barisan siri kasut Nike. Daripada banyak, berikut adalah beberapa kasut Nike yang patut disebut yang ditawarkan oleh SportsClick, sebuah kedai sukan dalam talian Malaysia.

Kasut Lari Wanita Nike Air Zoom Pegasus 37 – Nike Air Max untuk wanita

Ia seperti pukulan espresso untuk kaki anda, dengan kusyen tindak balas yang luar biasa dan unit Udara kaki depan baharu yang ditentukur secara eksklusif pada kaki wanita. Bahagian atasnya sangat ringan dan bernafas dengan baik. Alat pelapik yang digunakan dengan tepat dalam pengurangan titik panas.

Kasut Lari Lelaki Nike Air Zoom Pegasus 38

Rasai lantunan dalam langkah anda dengan sokongan empuk yang sama seperti pendahulunya, sama ada anda meletakkan batu setiap hari atau dalam jangka panjang anda. Jaring bernafas bahagian atas menggabungkan keseronokan dan kekukuhan dengan kesesuaian yang lebih luas pada jari kaki.

Kasut Lumba Jalan Raya Lelaki Nike Air Zoom Rival Fly 3

Versi terbaharu Nike mempunyai pelapik buih yang lebih lembut berbanding sebelum ini dan getah kalis lelasan untuk kekuatan tambahan di jalan bergelombang. Anda akan dapat terus terlibat semasa anda berlumba ke garisan penamat dengan kasut seperti ini.

Kasut Lari Wanita Nike Air Zoom Structure 24

Salah satu Nike Air Max terbaik untuk wanita, bersiap sedia untuk bersiar-siar dengan kusyen responsif Nike Air Zoom Structure 24 dan kesesuaian yang stabil. Nike menilai ratusan pelari untuk menghasilkan pad ranap di bawah kasut ini, yang menawarkan peralihan yang empuk dan lancar dari tumit ke kaki. 

Mengenai SportsClick

SportsClick ialah kedai sukan dalam talian tempatan Malaysia di mana anda boleh mendapatkan pakaian sukan dan aksesori berjenama asli yang kos rendah. Mereka hanya menjual barangan tulen daripada jenama seperti Nike, Puma, Asics, McDavid dan Li-Ning.

Kerjasama SportsClick dengan Atome

Untuk merancang kewangan anda dengan lebih baik, semasa pembayaran daripada SportsClick, anda boleh memilih Atome sebagai pilihan pembayaran anda untuk membahagikan bil anda kepada tiga pembayaran tanpa faedah. SportsClick ialah salah satu peniaga rakan kongsi Atome, dan menggunakan apl Atome; anda boleh membeli dan membayar produk SportClick secara fleksibel.

Getting to know Atome

Beribu pejabat di Singapura dengan lebih 10,000 peniaga rakan kongsi dan tersedia di 10 pasaran, Atome menawarkan penggunanya pilihan dan kemudahan pilihan pembayaran yang fleksibel untuk pelbagai produk dan perkhidmatan. Aplikasi ini membolehkan pembeli membahagikan pembelian mereka ke atas tiga pembayaran bulanan tanpa faedah dengan mengimbas kod QR dalam kedai peruncit rakan kongsi atau semasa membuat pembayaran di tapak web. Dengan membahagikan pembayaran mereka, pengguna Atome akan dapat mengurus belanjawan mereka dengan lebih baik sambil menjadikan produk dan perkhidmatan berkualiti lebih mudah dicapai. Layari www.atome.my untuk mengetahui lebih lanjut tentang peniaga Atome.

Scan QR code to download the Atome app
Imbas QR untuk memuat turun apl Atome

Bagaimana untuk membayar item SportsClick menggunakan Atome?

  • Semasa daftar keluar, pilih Atome sebagai pilihan pembayaran anda.
  • Masukkan butiran akaun anda.
  • Bayar satu pertiga daripada jumlah bil, dan bayar baki jumlah pada bulan-bulan berikutnya.

Jadi, apa yang menghalang anda? Bahagikan bil anda menggunakan Atome sekarang!

Kesimpulan

Kasut Nike Air Max ialah pilihan yang baik jika anda mencari sesuatu yang bergaya, bermegah kemewahan, selesa dan mempunyai banyak kegunaan. Jika anda tidak yakin untuk membeli kasut Nike Air Max untuk diri sendiri atau orang tersayang, kami menggesa anda melakukannya sekarang! Selain itu, semasa anda melakukannya, bayar melalui Atome (dapatkan apl) dan bahagikan pembelian anda kepada 3 pembayaran yang mudah dan tanpa faedah.

Main keywords of the article:

First Order up to RM15 off
Copyright 2023 Atome. All rights reserved.