Shop Dr Prevents

on Atome
Shop Dr Prevents on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Dr Prevents

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Dr Prevents. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Dr Prevents dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Dr Prevents QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Dr Prevents dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Dr Prevents. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Dr Prevents (KL - Bandar Sri Damansara)

Klinik Dr Prevents 24 Jam Sri Damansara, No. G-3 Menara Amanah Ikhtiar Malaysia No. 3, Jalan Cempaka SD 12/1A, PJU 9, Bandar Sri Damansara, 52200 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 52200

Dr Prevents (KL - Taman Sri Sinar)

Klinik Dr Prevents 24 Jam Segambut, No 58, Plaza Sinar, Jalan 8/38d, Taman Sri Sinar, 51200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 51200

Dr Prevents (KL - Taman Usahawan Kepong)

Klinik Dr Prevents 24 Jam Kepong, 3, Jalan Metro Perdana Timur 1, Taman Usahawan Kepong, 52100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur., Kuala Lumpur, 52100
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.