Shop ELEVATIONE

on Atome
Shop ELEVATIONE on Atome
Download Atome

Tentang Jenama ELEVATIONE

ÉLÉVATIONE is a luxury beauty products brand from the UK, providing a range of specially formulated beauty products specialising in haircare, skin care and medical grade LED Infrared technology with the best ingredients from nature.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di ELEVATIONE. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan ELEVATIONE dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan ELEVATIONE QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di ELEVATIONE dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan ELEVATIONE. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

ELEVATIONE (KL - Mid Valley Megamall)

Mid Valley (Elevatione Surreal) Mid Valley Megamall, Gk 10 & 11, Ground, Jalan, Lingkaran Syed Putra, 59200 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 59200

ELEVATIONE (KL - The Gardens Mall)

The Gardens Mall (Elevatione Time Stops), The Gardens Mall, Mid Valley City, F-233,1st Floor, 58000,Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 58000
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.