Shop Mixbox

on Atome
Shop Mixbox on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Mixbox

Mixbox Furniture Sdn Bhd (Mixbox) was established in 2004, and they specialize in manufacturing bedroom-set furniture. Their plants are located in Batu Pahat, Johor, Malaysia. Mixbox is one of the fastest growing brands in Malaysia and has a good reputation in bedroom furniture manufacturing overseas. They provide superior quality of wardrobe that is made from melamine board. Their marketing network has more than 400 dealers across Malaysia. For the export division, their buyers are more from Japan, Korea, Singapore, Indonesia, England, and the Middle East.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Mixbox. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Mixbox dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Mixbox QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Mixbox dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Mixbox. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Mixbox (KL - Wisma Teoh Chin Kee)

Wisma Teoh Chin Kee, Ground floor, Lot7577 Batu 4 3/4, Jalan Klang Lama, 58000 Kuala Lumpur., Kuala Lumpur, 58000

Mixbox (PJ - Dataran Sunway)

12A-2(First Floor) Jalan PJU 5/5 dataran sunway, kota damansara 47810 Petaling Jaya, Selangor, 47810

Mixbox (PJ - Jalan TTDI Grove 7/1)

17-1 Jalan Ttdi grove 7/1 seksyen 9 taman Ttdi grove 43000 Kajang, Selangor, 43000

Mixbox (PJ - Puchong Gateway)

No: 52, Jalan Suria Puchong 1, Puchong Gateway, 47100, Puchong, Selangor, Selangor, 47100

Mixbox (Shah Alam - Sunsuria Forum @ 7th Avenue)

D-01-09 Sunsuria Forum@ 7th Avenue 40170 Setia alam, Selangor, 40170
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.