Shop MYBJJ Academy

on Atome
Shop MYBJJ Academy on Atome
Download Atome

Tentang Jenama MYBJJ Academy

MYBJJ Academy is a martial arts training center in The Strand, Kota Damansara. They provide classes in Brazilian Jiu Jitsu and other mixed martial arts. They provide a high quality qualified instructors as well as a clean and friendly training environment.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di MYBJJ Academy. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan MYBJJ Academy dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan MYBJJ Academy QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di MYBJJ Academy dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan MYBJJ Academy. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

MYBJJ Academy (PJ - The Strand)

5-1 (1ST FLOOR), JLN PJU 5/20B, THE STRAND, KOTA DAMANSARA 47810, PETALING JAYA, SELANGOR, Selangor, 47810
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.