Shop Skinwork
on Atome

Shop Skinwork on Atome

Tentang Jenama Skinwork

Skinwork Aesthetics is a beauty and wellness salon that specialises in skincare medispas. The salon features a range of facials including skin purification, acne treatments, Dermapen scar reduction and more.

Gunakan Atome di Skinwork MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanSkinwork.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai Skinwork atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Skinwork dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Skinwork. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Skinwork (JB - UDA Business Centre)

19-01, Jalan Padi Emas 1/5, UDA Business Centre, Bdr Baru UDA, 81200 Johor Bahru, Johor, 81200

Skinwork (Shah Alam - Alam Avenue)

B-17-2, Jalan Serai Wangi K16/K, Alam Avenue 2, Seksyen 16, 40200 Shah Alam, Selangor, Selangor, 40200