Mencari Mangkuk Tandas yang Sempurna: Berbelanja di Big Bath Malaysia

by jiatongma

Jun 20 2022

Setiap rumah memerlukan bilik mandi yang mewah, dan daripada mengambil mudah pekerjaan itu, anda akan mendapati ia lebih menguntungkan dalam jangka masa panjang jika anda membuat keputusan tentang mangkuk tandas, singki, tab mandi dan kepala pancuran mandian anda lebih awal.

Big Bath ialah kedai yang akan mengendalikan keperluan bilik mandi dan dapur anda. Ditubuhkan pada 2010, syarikat itu bermula dengan 1 kedai dan telah melangkah jauh untuk memiliki 9 bilik pameran di Malaysia. Pasukan profesional dan berwawasan menanti anda di kedai untuk menyediakan perkhidmatan berkualiti kepada anda. Big Bath bukan sahaja cemerlang dalam menjual produk berkualiti tinggi, tetapi mereka juga menawarkan konsultasi berharga tentang reka bentuk rumah baharu anda dan pilihan produk mengikut citarasa dan landskap anda.

Sama ada anda keliru tentang tandas baharu, mencari sinki dapur, atau memikirkan tab mandi yang sesuai, anda akan temui sesuatu yang sesuai dengan anda daripada 10000+ item di kedai Big Bath di Malaysia.

Lokasi outlet Big Bath

Anda boleh menemui kedai Big Bath yang tersebar di seluruh Malaysia di sembilan lokasi popular. Big Bath Puchong – Bandar Puteri is located at No 12, Jalan Puteri 1/2, Bandar Puteri, 47100 Puchong, Selangor., Selangor, 47100. You can find an outlet at Big Bath Georgetown – Jalan Sultan Ahmad Shah is at NO. 17A, Jalan Sultan Ahmad Shah 10050 George Town Pulau Pinang Malaysia, Pulau Pinang [Penang], 10050. Other locations include Kolombong Industrial Estate, Ipoh – Medan Ipoh Bestari, and Cheras – Dataran C180. Ketahui lebih lanjut dengan melayari laman web!

Pemilihan tandas 

Datang ke mangkuk tandas, anda mungkin bertanya kepada diri sendiri bagaimana anda akan mempunyai maklumat yang mencukupi untuk memilih satu. Mengapa anda perlu mengambil berat bagaimana rupanya? Dan berapakah kosnya? Jangan risau; kami mempunyai semua jawapan! Artikel ini akan memberi anda semua maklumat yang anda perlukan untuk menjadikan bilik mandi anda ruang yang paling mewah.

Mengapa anda perlu mengambil berat tentangnya

Sekurang-kurangnya, ruang bilik mandi anda adalah penting. Kami pasti anda telah menonton filem di mana watak yang mengalami hari yang teruk pulang ke rumah, menjalankan mandi air panas, menyalakan beberapa lilin wangi dan berehat di dalam kolam air suam dan bom mandi. Adakah anda juga membayangkan petang yang begitu santai? Sudah tentu, ini tidak boleh dilakukan dalam bilik mandi yang kotor dan suram dengan lampu pecah dan barang berkarat; kami pasti anda akan bersetuju. Dan apakah yang paling diperlukan oleh bilik mandi? Mangkuk tandas!

Mangkuk tandas

Mangkuk tandas biasanya terdapat dalam 2 bentuk; bentuk bujur memanjang dan bentuk bulat. Seperti mana-mana dalam kehidupan, masing-masing mempunyai kebaikan dan keburukan.

Mangkuk tandas yang memanjang dianggap lebih selesa dan lebih menarik jika anda seorang yang sentiasa mementingkan kebersihan. Daripada kedua-dua reka bentuk tandas, ia juga yang lebih cantik.

Sebaliknya, mangkuk tandas bulat lebih menjimatkan ruang jika ruang bilik mandi anda kecil. Mangkuk tandas yang memanjang akan menyesakkan ruang dalam kes ini.

Model tandas

Reka bentuk tandas moden biasanya terdapat dalam 2 jenis. Sekeping atau dua keping. Reka bentuk tandas sekeping bermakna tandas anda mempunyai reka bentuk yang lancar. Tiada sambungan antara tangki dan mangkuk tandas. Sebaliknya, tandas dengan 2 buah mempunyai sambungan antara tangki dan tempat duduk tandas.

Gaya lain ialah tandas yang tergantung di dinding. Ini adalah reka bentuk yang agak lebih moden dan memerlukan sedikit perubahan dalam sistem paip anda.

Dari segi kos, model sekeping akan berharga kurang daripada model dua keping. Lawati kedai Big Bath untuk mencari mangkuk tandas terbaik di Malaysia.

Model dua keping juga mempunyai bar kebersihan, komponen yang menghalang pengumpulan cecair di bawah tangki. Pastikan laluan perangkap di tandas anda besar, supaya tidak ada kemungkinan tersumbat.

Tempat duduk tandas

Anda juga boleh memilih untuk menyesuaikan tempat duduk tandas anda! Beli satu yang hampir padan dengan hiasan bilik mandi anda, tema warna dan produk tandas anda yang lain.

Cari yang paling sesuai dengan anda daripada vinil, plastik, polipropilena, kayu acuan atau kayu sebenar. Tempat duduk yang ditutup perlahan juga menjadi kegilaan dewasa ini, memancarkan suasana kelas yang anggun dan mewah.

Tandas awam

Walaupun kebanyakan daripada kita hampir selalu mengelak daripada menggunakan bilik mandi awam atau tandas mudah alih disebabkan penjagaan kebersihan dan kebersihan yang kurang baik, kadangkala ia bukan dalam kawalan anda! Di tandas awam, anda mungkin akan menjumpai kencing – model tandas yang dipasang di dinding yang sangat jimat air dan oleh itu sesuai untuk tetapan komersial. Jika anda seorang arkitek, anda akan mendapat banyak manfaat daripada perunding berpengetahuan di Big Bath, yang akan membimbing anda untuk membuat pilihan yang paling estetik dan menjimatkan kos untuk bangunan anda.

Big Bath dan Atome

Sebelum anda pergi ke Mandian Besar terdekat anda, tunggu sebentar! Kami ada kejutan untuk anda. Big Bath juga merupakan jenama berdaftar dengan Atome, jenama beli-belah novel dengan matlamat untuk mengubah cara rakyat Malaysia membeli-belah selama-lamanya!

Anda juga boleh menggunakan aplikasi kami di Big Bath untuk mendapatkan ganjaran yang unik! Untuk pengguna pertama Atome MY: pesanan pertama diskaun sehingga RM15! Tidak perlu bersusah payah mencari harga mangkuk tandas paling berpatutan di Malaysia. Dengan Atome, apa yang anda perlu fikirkan ialah tempat anda akan memuatkan semua pembelian baharu anda.

Lagi tentang Atome?

Beribu pejabat di Singapura, Atome kini telah berkembang merentasi 10 pasaran, termasuk Singapura, Indonesia, Malaysia, Hong Kong, Filipina, Taiwan, Thailand, Vietnam, Jepun dan Tanah Besar China! Kami juga bekerjasama dengan lebih 10,000 peniaga, di luar talian dan dalam talian!

Apl Atome beroperasi tanpa sebarang caj tersembunyi dan percuma untuk dimuat turun sepenuhnya. Selepas anda memilih item kegemaran anda di Big Bath, pilih Atome sebagai kaedah pembayaran pilihan semasa pembayaran. Aplikasi ini membolehkan anda membahagikan jumlah amaun yang perlu dibayar kepada tiga bahagian yang munasabah. Ya, betul! Dengan Atome, anda tidak perlu risau tentang apa-apa selain cara anda akan memasang persediaan dapur dan bilik mandi baharu anda sebelum parti pindah rumah.

Bagaimana untuk menggunakan aplikasi Atome di kedai Big Bath?

Gunakan aplikasi kami apabila membeli dari mana-mana cawangan Big Bath atau kedai dalam talian di Malaysia. Apa yang anda perlu lakukan ialah mengikuti tiga langkah mudah yang disenaraikan di bawah:

  • Gunakan Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa mendaftar keluar semasa membeli-belah di Big Bath.
  • Buat akaun Atome baharu anda atau log masuk ke akaun Atome sedia ada anda.
  • Pilih untuk membayar dalam tiga pembayaran dalam selang 30 hari, dengan satu pertiga daripada jumlah yang perlu dibayar pada masa pembelian.

Adakah anda di Malaysia sedang mencari kedai sehenti untuk peralatan dapur dan bilik mandi anda? Anda bertuah! Lawati kedai Big Bath terdekat anda sekarang, atau semak imbas katalog terkini mereka di kedai dalam talian! Sama ada tempat duduk tandas, pam air, pemanas air atau aksesori dapur, kedai ini mempunyai semua yang anda mungkin perlukan.

Main keywords of the article:

First Order up to RM15 off
Copyright 2023 Atome. All rights reserved.