Beli cadar yang dipasang berkualiti untuk tidur yang berkualiti di Gaias Home

by Starry

Feb 09 2022

Apabila ia adalah mengenai keperluan rumah, cadar yang selesa sentiasa menjadi keutamaan. Tidur yang nyenyak adalah penting untuk menjadi orang yang sihat dan produktif, dan cadar adalah sesuatu yang digunakan setiap malam. Oleh itu, jika set helaian yang dipasang boleh membantu dengan tabiat melambung dan membelok anda, maka tidak salah untuk memilih beberapa pilihan yang baik.

Gaias Concept Store ialah jenama Malaysia yang terkenal dengan produk peralatan tempat tidurnya yang mewah dan berkualiti tinggi. Syarikat ini terkenal dengan cadar, bantal, tilam, langsir, selimut dan banyak produk lain, sedangkan cadar yang dipasang dibuat dengan bahan terbaik, teknologi canggih dan proses termaju.

Apakah helaian yang dipasang?

Ramai orang mungkin tidak menyedari makna cadar dipasang, yang juga dikenali sebagai cadar bawah dan boleh dikenali oleh empat penjuru anjal yang memeluk perimeter tilam. Anda akan dapat mencari cadar yang paling sesuai dipasang di Gaias Concept Store, dan ia benar-benar menjadi penghalang pelindung untuk tilam anda. Dengan permukaan lembut cadar yang dipasang, anda akan mendapat lapisan keselesaan tambahan setiap malam.

Terdapat beberapa kelebihan menggunakan cadar yang dipasang, sama ada cadar yang dipasang dengan katil single atau yang double. Ia mudah dibersihkan, jangka hayat tilam dipanjangkan dan anda mendapat keselesaan yang lebih baik melalui permukaan yang lembut. Apabila kita bercakap tentang cadar rata vs cadar dipasang, ada sesetengah yang lebih suka cadar rata, dan bagi mereka, cadar yang dipasang mungkin tidak menjadi keperluan jika mereka selesa dengan pertukaran cadar rata. Sebaliknya, cadar yang dipasang menawarkan pilihan kalis gelincir untuk perlindungan tilam.

Apakah yang membuatkan Gaias Home menonjol daripada pertandingan itu?

  • Cadar katil yang dipasang dilengkapi dengan kiraan 300 benang

Semua cadar dipasang yang ditawarkan oleh Gaias datang dengan kiraan 300 benang yang mewah yang menggunakan benang satu lapis. Inilah sebab utama mereka boleh mencipta cadar katil yang sangat lembut, ringan dan tahan lama yang sangat sesuai digunakan sepanjang tahun.

  • Pelbagai warna yang bagus untuk dipilih

Cadar katil Gaias Home tersedia untuk pelanggan dengan sarung guling, cadar yang dipasang dan sarung bantal dalam warna minimalis yang berbeza. Warna-warna ini termasuk greige, mutiara putih, pantai, semula jadi, puce, dll. Pelanggan Gaias juga boleh membeli sarung kuilt dalam palet yang sama yang mampu memadankan set cadar.

  • Terdapat dalam pelbagai saiz

Terdapat pilihan penyesuaian saiz percuma yang ditawarkan oleh Gaias Concept Store, dan cadar katilnya terdapat dalam pelbagai saiz, termasuk Super King, King, Queen, Super Single, serta cadar yang dipasang dengan katil Single. Set ini boleh disesuaikan sepenuhnya agar sesuai dengan saiz katil, dan setiap kali anda membeli cadar, anda pasti akan mendapat dimensi yang sempurna.

Beberapa perkara yang perlu dipertimbangkan sebelum anda membeli cadar yang dipasang di Malaysia

  • Bahan gentian

Beberapa orang mungkin tidak tahu sepenuhnya maksud cadar yang dipasang, tetapi jika mereka mencari kualiti dan keselesaan dalam cadar yang dipasang, lebih baik memilih kapas sebagai bahan. Perlu dinyatakan bahawa cadar dipasang yang menawarkan kapas Mesir lebih tahan lama atau lembut tetapi boleh didapati pada harga yang lebih tinggi.

  • Kedalaman poket

Kedalaman poket cadar anda adalah satu lagi perkara yang perlu anda perhatikan kerana jika anda mempunyai tilam saiz yang sama, ia tidak pernah menjamin cadar akan sesuai dengan sempurna. Apabila anda merancang untuk membeli cadar, adalah penting untuk memastikan bahawa ia boleh menampung ketebalan atau ketinggian tilam. Sebagai contoh, jika tilam anda mempunyai ketebalan sekitar 40 cm, maka anda perlu ingat bahawa cadar mesti mempunyai kedalaman poket 45 cm.

  • Jenis helaian

Cadar yang dipasang biasanya disertakan dengan jalur anjal pada bucu supaya ia boleh muat pada tilam. Oleh itu, mereka lebih mudah diletakkan di atas katil. Untuk cadar rata berbanding cadar yang dipasang, cadar rata tidak disertakan dengan jalur anjal dan boleh menjadi kurang senang untuk diletakkan di atas tilam.

Gunakan Atome untuk membeli helaian terpasang kegemaran anda di Gaias

Tidak dinafikan bahawa cadar berkualiti tinggi boleh memainkan peranan yang sangat besar dalam membantu anda tidur dengan nyenyak. Inilah sebab mengapa Gaisas Concept Store telah menghabiskan bertahun-tahun membuat rangkaian pilihan susun atur peralatan tempat tidur kelas tinggi yang sempurna (Ketahui lebih lanjut). Sama ada cadar bersaiz katil single atau cadar bersaiz katil double, kain kapas tandatangan panjang adalah cadar khas mereka, manakala benang halus adalah yang disukai orang di pusat peranginan dan hotel mewah.

Jika anda ingin membeli cadar fitted kegemaran anda di Gaias, anda boleh menggunakan Atome, yang merupakan perkhidmatan beli sekarang bayar kemudian yang terbaik di Malaysia. Atome beribu pejabat di Singapura dan menawarkan perkhidmatannya di 10 pasaran berbeza. Ia telah bekerjasama dengan lebih daripada 10,000 peniaga dan membolehkan penggunanya kemudahan membayar secara fleksibel untuk pelbagai produk dan perkhidmatan.

Dengan aplikasi Atome, pembeli boleh membahagikan pembelian kepada tiga bayaran bulanan yang sama tanpa sebarang faedah melalui imbasan kod QR dalam kedai atau semasa menyemak keluar dari tapak web. Apabila pembayaran dibahagikan, pengguna Atome boleh mengurus kewangan mereka dengan mudah, manakala produk dan perkhidmatan berkualiti menjadi lebih mudah dicapai oleh mereka. Semak peniaga mereka di https://www.atome.my/.

Scan QR code to download the Atome app
Imbas QR untuk memuat turun apl Atome

Main keywords of the article:

First Order up to RM15 off
Copyright 2023 Atome. All rights reserved.