Tikar kereta trapo – Dapatkan tikar kereta terbaik untuk kereta anda!

by Starry

Jan 20 2022

Adakah anda peminat kereta yang sedang mencari aksesori terbaik untuk kereta anda? Kemudian berhenti mencari kerana anda mungkin mendapati tikar kereta perangkap sebagai salah satu perkara terbaik yang anda lakukan pada kereta anda. Tikar ini mudah dipasang dan tidak mempunyai bau busuk. Tikar kereta Trapo dibuat untuk memberikan kereta anda rupa bersih dan menakjubkan yang anda inginkan.

Ia adalah satu-satunya tikar yang mungkin anda ingin beli semula jika ia perlu ditukar. Tikar kereta yang sangat tahan lasak dan praktikal ini menanti anda. Alas kereta Trapo bukan tikar kereta biasa; ia dibuat untuk pemasangan yang mudah, harga yang rendah dan tikar berkualiti tinggi yang dikehendaki oleh pencinta kereta sebenar.

Kisah di sebalik tikar kereta Trapo

Syarikat Trapo agak baru dalam industri, tetapi ia telah mencapai tahap teratas dalam barisan pemilihan. Tikar kereta Trapo terkenal dengan pembuatannya, yang menyerupai tapak kasut getah dan tikar permainan bayi. Untuk itu, terbukti bahawa tikar ini sangat tahan lama terhadap tekanan dan calar. Tikar kereta Trapo bukan sahaja tahan lama tetapi adalah antibakteria, yang mengurangkan ambang bakteria penyebab penyakit dan memastikan persekitaran kereta anda bersih dan bersih. Tikar kereta diletakkan di atas lantai kereta, dan memang fakta bahawa kasut mempunyai banyak bakteria dan patogen penyebab penyakit padanya.

Tetapi dengan tikar kereta Trapo yang menakjubkan, diperbuat daripada buih EVA dan bahan antibakteria, peratusan bakteria berkurangan. Satu lagi ciri menakjubkan tikar kereta getah konvensional ini ialah ia mudah mati selepas dibasuh dengan teliti. Ini bermakna ia menjimatkan masa untuk penyelenggaraan, dan anda tidak perlu menunggu selama berjam-jam untuk tikar ini kering supaya anda boleh meletakkannya semula. Tikar boleh didapati dalam semua saiz dan untuk semua kereta; jika anda tidak bernasib baik untuk mencari tikar kereta Trapo untuk kereta anda, anda boleh mendapatkannya disesuaikan juga.

Ramai orang menggunakan tikar untuk menutup semua permukaan dalam kereta dan memberikan rupa yang lebih seperti kereta lumba. Pemasangan tikar adalah agak mudah; ia boleh diletakkan dengan velcro ke atas permaidani supaya ia tetap dan tidak bergerak. Satu lagi cara yang lebih baik dan lebih cekap ialah pembaikan Tarpon, yang tidak merosakkan lantai kereta dan tetap seperti kaedah velcro tetapi tidak merosakkan permaidani atau kereta dalam apa cara sekalipun.

Dapatkan tikar kereta Trapo dengan Atome

Beribu pejabat di Singapura dengan lebih 10,000 peniaga rakan kongsi dan tersedia di 10 pasaran, Atome menawarkan penggunanya pilihan dan kemudahan pilihan pembayaran yang fleksibel untuk pelbagai produk dan perkhidmatan.

Apl Atome membolehkan pembeli membahagikan pembelian mereka ke atas tiga pembayaran bulanan tanpa faedah dengan mengimbas kod QR dalam kedai peruncit rakan kongsi atau semasa membuat pembayaran di tapak web. Dengan membahagikan pembayaran mereka, pengguna Atome akan dapat mengurus belanjawan mereka dengan lebih baik sambil menjadikan produk dan perkhidmatan berkualiti lebih mudah dicapai.

Scan QR code to download the Atome app
Imbas QR untuk memuat turun apl Atome

Kesimpulan

Kereta atau mana-mana kenderaan memerlukan penyelenggaraan untuk bertahan lebih lama. Tikar kereta Trapo adalah salah satu aksesori berguna yang anda perlukan untuk menjadikan perjalanan kereta anda selesa dan bersih. Tikar menawarkan persekitaran yang bersih dan ansuran yang mudah; bukan itu sahaja, ia ditawarkan dalam banyak warna dan saiz untuk dipilih.

Topik lain yang berkaitan dengan kereta:

Main keywords of the article:

First Order up to RM15 off
Copyright 2023 Atome. All rights reserved.