Meringkuk dalam beg tidur oleh CORE Outdoor and Tactical

by Starry

Feb 07 2022

Beg tidur sentiasa penting, terutamanya bagi pengembara atau pendaki gunung, kerana ia menawarkan keselesaan di rumah dalam keadaan sejuk di luar. Perkhemahan telah menjadi lebih sukan daripada keperluan sejak kebelakangan ini, dan inilah sebabnya beg tidur sentiasa menjadi keutamaan bagi penggemar perkhemahan. Walaupun terdapat pelbagai jenis beg tidur di Malaysia dan di seluruh dunia, dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Core Outdoor telah menjadi salah satu peruncit terkemuka untuk beg tidur.

CORE Outdoor dan Tactical telah menjadi sangat popular di Malaysia, kerana ia adalah sekumpulan orang yang mempunyai semangat tanpa had dan tenaga muda untuk memberikan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan. Mereka datang dengan lebih daripada 30 tahun pengalaman dalam mengembara dan mendaki. Terdapat beberapa produk yang ditawarkan oleh CORE Outdoor dan Tactical, termasuk pisau, lampu, pelbagai alatan, kutleri, beg tidur dan segala-galanya yang mungkin diperlukan untuk pengembaraan yang sempurna.

Apakah yang perlu anda cari apabila membeli beg tidur dari CORE Outdoor and Tactical?

  • Keselesaan

Ketebalan beg tidur yang anda beli bergantung sepenuhnya pada keadaan yang diperlukan, dan di sinilah jenama khusus untuk perjalanan anda masuk. Sama ada beg tidur menjelang Mac atau beg tidur Decathlon, anda boleh memilih kualiti terbaik yang dipenuhi dengan bahan bawah, kerana ia mewujudkan kehangatan dan keselesaan untuk anda apabila ia sedikit sejuk.

  • Saiz dan berat

Apabila membeli beg tidur daripada CORE Outdoor and Tactical, anda perlu sedar sepenuhnya tentang berat dan saiznya apabila digulung dan dibaringkan. Biasanya beg tidur yang ringan mempunyai berat sekitar 2 paun, manakala lampiran tambahan beratnya hampir 1 paun. Saiz bergantung sepenuhnya pada jenis yang anda pilih, termasuk pilihan tunggal, berganda atau kanak-kanak.

  • Poket tambahan

Beg tidur berkualiti terbaik di Malaysia didatangkan dengan poket tersembunyi dan tambahan yang bagus di dalamnya. Poket tambahan boleh menjadi sangat berguna untuk menyimpan mana-mana barang kecil, termasuk wang tunai atau telefon bimbit anda, dan dengan cara ini, anda dapat memastikan segala-galanya lebih dekat dengan diri anda.

  • Suam atau sejuk

Jenis beg tidur yang anda perlukan bergantung pada ke mana anda akan pergi. Beg tidur yang hangat dan ringan daripada CORE Outdoor and Tactical akan menjadi yang terbaik untuk sebarang keadaan yang lebih sejuk, manakala tidur musim panas adalah yang terbaik untuk sebarang perjalanan perkhemahan musim panas. Oleh itu, jika anda merancang untuk keluar untuk perjalanan yang lebih jauh, pilihan beg tidur sejuk akan menjadi pilihan yang sesuai untuk anda.

  • Kesesuaian yang betul

Apabila beg tidur anda Malaysia adalah sesuai, anda akan berasa selesa, dan ia tidak memampatkan penebat beg anda. Beg tidur perlu ditinggikan untuk melindungi dengan berkesan. Perlu dinyatakan bahawa jika beg itu terlalu ketat untuk anda, maka ada kemungkinan penebat akan dimampatkan, dan bintik-bintik sejuk tercipta. Oleh itu, apabila membeli beg tidur dari CORE Outdoor dan Tactical, anda harus bijak memilih yang sesuai.

Jenis beg tidur yang terdapat di CORE Outdoor dan Tactical

Walaupun anda akan menemui beratus-ratus jenis beg tidur yang berbeza di CORE Outdoor dan Tactical, jenis yang anda pilih bergantung pada keperluan anda.

  • Beg tidur perkhemahan

Beg tidur perkhemahan biasanya lebih tebal apabila ia mengenai keselesaan. Oleh itu, beg tidur jenis sebegini boleh memberi anda pengalaman yang sangat selesa apabila anda tidur di dalam khemah. Beg tidur sedemikian boleh dari mana-mana jenama terkenal, termasuk beg tidur Decathlon.

  • Beg tidur mendaki

Beg tidur mendaki ialah beg tidur yang ringan dan mampu digulung dengan cara yang mudah. Anda perlu ingat bahawa jenis beg sebegini boleh dilekatkan dengan mudah pada beg galas mendaki anda, dan oleh itu, ia biasanya lebih nipis.

  • Beg tidur beg galas

Mana-mana pengembara beg galas yang pergi melancong tidak memerlukan sebarang pukal tambahan untuk kit semasa melancong. Oleh itu, pilihan beg tidur ransel boleh menjadi yang terbaik dalam keadaan sedemikian kerana ia sangat ringan. Beg tidur jenis ini di Malaysia boleh digulung dan dilekatkan pada beg galas.

  • Beg tidur berganda

Sememangnya agak sukar untuk mencari beg tidur berganda di pasaran kerana ia boleh menjadi agak besar untuk perjalanan, dan seperti namanya, beg tidur berganda adalah untuk dua orang. Berita baiknya ialah kini anda boleh membeli beg tidur berganda di CORE Outdoor dan Tactical yang padat dan mewah. Ia hangat dan berkualiti tinggi serta boleh menawarkan perasaan selesa apabila anda ingin berehat.

Gunakan Atome untuk berkhemah di Malaysia dengan beg tidur terbaik di CORE Outdoor and Tactical

Apabila membeli beg tidur, bukan sahaja keselesaan anda yang dipertaruhkan, tetapi pemulihan anda selepas hari yang panjang juga bergantung pada kualitinya. Tidur malam yang nyenyak adalah penting untuk memastikan anda mempunyai tenaga untuk satu lagi hari trekking; inilah sebabnya CORE Outdoor dan Tactical menawarkan beberapa beg tidur terbaik daripada jenama teratas seperti beg tidur BSWolf, GTE dan Decathlon.

CORE Outdoor and Tactical sedar sepenuhnya bahawa beg tidur anda Malaysia perlu dibungkus untuk perjalanan luar, dan ia juga mengingati suhu tinggi dan rendah yang perlu dialami oleh pengembara. Selain itu, perkhidmatan pengembaraannya mempunyai pengalaman bertahun-tahun dan komited untuk memberikan perkhidmatan terbaik (mengetahui lebih lanjut).

Bagi penggemar perkhemahan, CORE Outdoor and Tactical telah bekerjasama dengan Atome untuk menawarkan pilihan pilihan pembayaran yang fleksibel untuk semua produk dan perkhidmatan. Atome ialah perkhidmatan beli sekarang bayar kemudian yang beribu pejabat di Singapura dan boleh didapati di 10 pasaran. Apl ini membolehkan pembeli membahagikan pembelian kepada tiga pembayaran bulanan tanpa faedah yang sama dengan mengimbas kod QR atau menyemak keluar dari tapak web (dapatkan apl).

Pengguna Atome boleh mengurus kewangan mereka dengan cara yang lebih baik dengan membahagikan pembayaran dan beli sekarang bayar kemudian, itulah sebabnya semua produk dan perkhidmatan yang berkualiti boleh dicapai oleh mereka. Untuk melihat peniaga mereka, anda boleh layari https://www.atome.my/.

Main keywords of the article:

First Order up to RM15 off
Copyright 2023 Atome. All rights reserved.