Atome X Huawei | Tawaran Diskaun Kejutan Besar untuk Pengguna Huawei!

by jiatongma

Aug 15 2022

Huawei Malaysia dan Atome telah bergabung tenaga untuk menawarkan pengguna mereka kejutan yang akan mengejutkan mereka. Jika anda pengguna Huawei, anda boleh menggunakan apl dan membeli-belah Atome daripada lebih 15,000 jenama terkenal dengan diskaun besar-besaran. Biasanya, tawaran diskaun terhad kepada beberapa jenama, tetapi kerjasama ini telah membuka pintu baharu kepada pengguna yang menikmati kebebasan untuk mendapatkan tawaran diskaun hebat dari mana-mana kedai yang mereka suka.

Apakah maksud perkongsian Huawei dengan Atome?

Atome ialah syarikat BNPL yang terkemuka di Malaysia, berikutan populariti yang diperolehi sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Syarikat beli sekarang bayar kemudian ini mempunyai portfolio komprehensif lebih daripada 15,000 rakan kongsi peniaga, dan Huawei adalah salah satu daripada pedagangnya yang berharga. Melalui perkongsian Atome dengan Huawei, pembeli boleh membeli mana-mana peranti Huawei dengan kemudahan pembayaran bulanan. Fleksibiliti yang disediakan oleh Atome sangat sesuai untuk membeli produk mahal dan berkualiti tinggi yang mungkin menjejaskan belanjawan bulanan anda jika dibayar sepenuhnya.

Acara Atome X Huawei- Dapatkan diskaun untuk peniaga lain melalui telefon Huawei

Atome dan Huawei telah bekerjasama dalam satu acara untuk membawa diskaun besar kepada pengguna mereka. Acara ini akan diteruskan selama dua bulan: Ogos hingga Oktober. Jadi, jika anda telah mengintai jenama yang anda ingin beli, inilah masa yang sesuai untuk bergerak!

Semasa acara itu, pengguna telefon pintar Huawei boleh menggunakan aplikasi Atome untuk membuka kunci diskaun lebih RM20 untuk pembelian melebihi RM50 yang boleh ditebus di mana-mana kedai dalam talian dan luar talian rakan kongsi Atome. Anda mesti mempunyai akaun Huawei dan Atome untuk mendapat manfaat daripada acara ini. Mempunyai akaun Huawei sahaja tidak melayakkan anda mendapat diskaun, jadi jika anda tidak mempunyai akaun Atome, anda harus memuat turun apl Atome ( Dapatkan aplikasi ) dan daftarkan diri anda. Anda juga akan mendapat potongan RM15 pada pembelian pertama anda jika anda memuat turun aplikasi sekarang!

Soalan lazim tentang acara Huawei X Atome

 • Bolehkah semua pengguna telefon pintar Huawei memanfaatkan acara ini?

Jika anda mempunyai telefon pintar Huawei, anda boleh menyertai acara ini. Walau bagaimanapun, anda perlu memuat turun apl Atome pada telefon anda bersama-sama dengan akaun berdaftar dan aktif tanpa rekod pembelian untuk mendapatkan diskaun.

 • Bolehkah anda memanfaatkan tawaran ini secara automatik pada masa pembayaran?

Tidak. Sebelum anda boleh mendapatkan tawaran ini, pengguna harus pergi ke apl Atome untuk mendapatkan kupon acara. Anda memerlukan kupon aktiviti ini untuk menikmati diskaun apabila mendaftar keluar dari kedai saudagar.

 • Bagaimana anda boleh mendapatkan kupon?

Pengguna Huawei boleh mengklik pada pautan ini untuk menerima kupon acara. Jika anda tidak menerima kupon atau tidak dapat mengaksesnya, anda boleh menghubungi khidmat pelanggan kami untuk perundingan. Jika anda mempunyai lebih banyak soalan mengenai penggunaan kupon ini, wakil pelanggan Atome dengan senang hati akan menjawab semua pertanyaan anda.

 • Bolehkah tawaran acara ini digunakan untuk semua peniaga rakan kongsi?

Pengguna Huawei boleh memanfaatkan tawaran diskaun ini pada majoriti peniaga rakan kongsi Atome. Hanya beli-belah di kedai pedagang kegemaran anda dan nikmati diskaun aktiviti semasa mendaftar keluar.

 • Bagaimana jika jumlah keutamaan didapati tidak betul?

Jika anda mendapati jumlah keutamaan tidak betul, sila hubungi kerani dengan segera untuk butiran lanjut. Jika pertanyaan anda masih tidak dapat diselesaikan, anda boleh menghubungi perkhidmatan pelanggan Atome untuk mendapatkan penyelesaian yang memuaskan.

 • Berapa banyak kupon diskaun yang anda boleh dapat dengan satu akaun?

Memandangkan betapa lumayannya tawaran diskaun ini, pengguna pasti ingin tahu sama ada mereka boleh mendapatkan lebih daripada satu kupon. Pengguna Huawei boleh menerima hanya satu kupon, tetapi jika mereka mahukan lebih, mereka memerlukan akaun Huawei kedua. Ini bermakna: 1 akaun Huawei layak mendapat 1 kupon.

 • Berapa lama acara itu akan berlangsung?

Acara ini akan diteruskan dari Ogos hingga Oktober, iaitu dua bulan.

 • Bolehkah diskaun ditambah dengan kupon novis?

Tidak. Pengguna Huawei boleh memilih hanya satu kupon untuk digunakan pada satu masa. Mereka boleh sama ada menggunakan kupon pemula atau kupon acara Huawei. Walau bagaimanapun, diskaun acara ini boleh ditindih dengan diskaun acara perniagaan.

 • Bolehkah anda menggunakan mana-mana telefon Huawei untuk acara ini?

Ya, pengguna Huawei boleh memanfaatkan tawaran acara ini tanpa mengira gaya telefon pintar yang mereka miliki. Satu-satunya keperluan ialah anda harus mempunyai telefon mudah alih Huawei, akaun Huawei dan akaun Atome.

 • Bagaimana jika saya tidak mempunyai telefon Huawei?

Jika anda tidak mempunyai telefon Huawei, anda boleh membeli yang baharu dengan pelan pembayaran bulanan Atome yang fleksibel. Kami telah menyerlahkan beberapa telefon pintar terbaharu mereka di bahagian seterusnya untuk memudahkan carian anda.

Telefon bimbit Huawei terkini yang boleh anda beli pada tahun 2022

Jika anda sedang mencari telefon baharu Huawei, berikut ialah beberapa model telefon pintar yang sangat baik yang boleh anda cuba.

 • Huawei Nova 7i
 • Huawei Nova 9
 • Huawei P50 Pro
 • Huawei Nova 3i
 • Huawei Nova 8i
 • Huawei P30 Pro
 • Huawei Mate 40 Pro
 • Huawei P30
 • Huawei P40 Pro

Telefon terbaharu Huawei dalam siri Nova ialah Y70, Y90, dan 9 SE. Jika anda mencari pilihan yang mesra bajet, anda boleh melihat siri Y Huawei, Y7a, yang mempunyai kamera 48 MP Quad AI terbina dalam dan ciri SuperCharge Huawei 22.5 W.

Atome – sebuah syarikat BNPL yang boleh mengubah pengalaman pembeli

Pengguna moden berfikir secara berbeza dari segi membeli-belah dan kekal dalam bajet. Walaupun sebelum ini mereka mudah berbelanja secara berlebihan pada produk yang mereka suka, mereka kini lebih sedar untuk berbelanja dengan bijak. Perubahan dalam tingkah laku pelanggan ini telah membawa kepada pengenalan syarikat beli sekarang bayar kemudian di seluruh dunia. Pasaran pengguna di Malaysia tidak berbeza, dan pembeli terus mencari pilihan pembayaran yang mudah untuk memenuhi keperluan mereka. Atome ialah sebuah syarikat beli sekarang bayar kemudian di Malaysia yang telah memanfaatkan perubahan trend pengguna dengan cekap untuk membuat tanda penting dalam industri.

Berpusat di Singapura, perkhidmatan Atome tersebar di sepuluh negara, termasuk Malaysia, Filipina, Taiwan, Hong Kong, Vietnam, Thailand, Jepun, Tanah Besar China, Indonesia dan Singapura. Portfolio peniaga yang luas jenama ini memperkasakan pengguna Atome untuk mengakses beribu-ribu produk berkualiti tinggi dan perkhidmatan premium merentas fesyen, perjalanan, rumah, gaya hidup, sukan dan banyak lagi.

Walaupun syarikat BNPL lain bekerja di Malaysia, Atome menonjol daripada orang ramai dengan ciri-ciri ini:

Beli sekarang, bayar kemudian

Apabila anda memilih Atome sebagai pilihan pembayaran anda, ia secara automatik membahagikan bil anda kepada 3 pembayaran tanpa faedah di beribu-ribu jenama di Malaysia. Dengan perkhidmatan ini, pengguna perlu membayar hanya 1/3 daripada jumlah pada masa pembelian, membolehkan mereka menikmati barangan kegemaran mereka terlebih dahulu. Baki dua pembayaran diagihkan dalam tempoh 30 hari akan datang dengan faedah 0% tanpa sebarang yuran tersembunyi atau caj perkhidmatan.

Kemudahan penggunaan

Melengkapkan transaksi melalui Atome hanya mengambil masa 72 saat. Semua pembayaran ditolak secara automatik daripada kad kredit atau kad debit pilihan pengguna untuk mengelakkan pembayaran lewat. Apl Atome mempunyai antara muka yang mudah digunakan dan semua terma dan syarat dinyatakan dengan jelas untuk mengelakkan kekeliruan.

Pengguna boleh mengakses kedai dalam talian dan luar talian

Atome bekerjasama dengan jenama terkemuka di rumah dan di peringkat antarabangsa. Anda bukan sahaja boleh membeli-belah dalam talian di kedai kegemaran anda tetapi juga melawati kedai pedagang luar talian untuk memanfaatkan pelan pembayaran fleksibel Atome.

Bagaimanakah anda boleh membayar melalui Atome?

 1. Imbas kod QR daripada apl Atome untuk pembelian dalam kedai.
 2. Jika anda membeli-belah dalam talian, pilih Atome semasa daftar keluar.
 3. Buat pembayaran separa pada masa pembelian dan bayar baki jumlah dalam 30 hari seterusnya.
First Order Up To RM15 Off! Download Atome!
First Order Up To RM15 Off! Download Atome!

Anda boleh memantau status jadual pembayaran anda dalam apl untuk menjejak baki pembayaran anda. Apl akan memaklumkan anda apabila kitaran pembayaran selesai.

Peniaga manakah yang sesuai untuk mendapatkan diskaun acara?

Kupon acara boleh didapati di mana-mana kedai kegemaran anda. Jenama rakan kongsi teratas Atome termasuk Zalora, Shein, Agoda, Sephora, 6IXTY8IGHT, Club 21, Charles & Keith, Starbucks, mesin dan itik. Walau bagaimanapun, jika anda ingin memanfaatkan diskaun ini, anda boleh membeli-belah di kedai yang sudah menawarkan harga jualan seperti Zalora, Cocomi, dll.

Muat turun aplikasi Atome sekarang pada telefon Huawei anda dan bersedia untuk mendapatkan diskaun hebat mulai Ogos ini!

Main keywords of the article:

First Order up to RM15 off
Copyright 2023 Atome. All rights reserved.