Pilih pembersih vakum yang sesuai untuk rumah anda di Ezbuy

by Starry

Feb 14 2022

Membersihkan rumah adalah salah satu tugas yang paling memakan, terutamanya jika ia adalah rumah yang besar. Hari-hari ini, dengan bantuan pembersih hampagas, ia menjadi kurang memenatkan untuk membersihkan rumah dengan cara yang cepat. Jika anda ingin membeli pembersih vakum yang terbaik dan termurah, maka ezbuy disyorkan untuk menjadi salah satu pilihan paling bijak untuk membeli pembersih hampagas berdasarkan keperluan gaya hidup dan bajet anda.

ezbuy ialah salah satu daripada pembekal berdedikasi yang paling terkenal bagi perkhidmatan membeli-belah dalam talian yang sangat profesional di Malaysia. Berpangkalan di Singapura, ezbuy diasaskan pada 2010 dan dengan cepat meningkat menjadi salah satu platform membeli-belah luar negara terbesar. Ia menawarkan perkhidmatan di Malaysia, Singapura, Amerika Syarikat, Australia, dan banyak negara lain dan bertujuan untuk menyediakan kecemerlangan perkhidmatan sambil mengekalkan tumpuannya pada permintaan tempatan dalam membangunkan perkhidmatan baharu untuk pengguna. Daripada banyak produk yang ditawarkan oleh ezbuy, pelbagai jenis pembersih vakumnya popular di kalangan pelanggan. Daripada pembersih vakum robot Malaysia kepada pembersih vakum tanpa wayar moden yang baharu, anda boleh mempunyai terlalu banyak pilihan dengan ezbuy.

Apakah pelbagai jenis pembersih hampagas yang terdapat di ezbuy?

  • Pembersih hampagas robot

Pembersih vakum robot adalah antara teknologi vakum terkini. Pembersih vakum khusus ini perlu dicas, dan kemudian anda boleh membiarkannya berkeliaran di dalam rumah. Terdapat pelbagai jenama seperti pembersih vakum robot Xiaomi yang terdapat di ezbuy yang dianggap hebat dalam membersihkan kawasan lain di bawah katil dan sofa.

  • Pembersih vakum silinder

Berbanding dengan pembersih hampagas robot Malaysia, pembersih hampagas silinder atau kanister sangat bagus untuk permukaan keras atau kawasan berkarpet seperti tangga atau kereta. Ia mempunyai kord yang boleh ditarik balik dan hos sedutan, manakala terdapat unit berasingan untuk motor untuk kebolehgerakan yang mudah, fleksibiliti dan serba boleh. Oleh itu, ia bagus untuk membersihkan perabot dan penggunaan pelbagai permukaan.

  • Pembersih vakum tegak

Ini adalah pembersih vakum terbaik Malaysia untuk mana-mana kawasan rumah yang besar dan berkarpet. Terdapat berus pemukul yang dipacu motor untuk melonggarkan dan kemudian mengeluarkan kotoran melalui sedutan. Untuk menggunakan serba boleh, kebanyakan vakum tegak mempunyai lampiran atas kapal. Anda akan mendapati beberapa reka bentuk tanpa beg, manakala yang lain mempunyai beg untuk menangkap sebarang habuk dan serpihan.

  • Tongkat pembersih vakum

Pembersih hampagas jenis ini adalah bahagian tengah antara hampagas pegang tangan dan vakum tegak. Ini adalah salah satu pembersih vakum terbaik Malaysia yang berkuasa bateri dan ringan. Ia menawarkan anda kemudahan pegang tangan tetapi dibina tegak seperti vakum tradisional dan, oleh itu, lebih baik untuk membersihkan sebarang tumpahan. Terdapat beberapa pembersih vakum kayu yang disertakan dengan cawan kotoran berbanding dengan beg untuk mengumpul serpihan.

  • Pembersih hampagas pegang tangan

Pembersih hampagas jenis ini mampu membersihkan kawasan yang luas. Reka bentuk tanpa wayar dan mudah alih menjadikannya terbaik untuk membersihkan walaupun ruang kecil. Ia sangat mudah digunakan, hebat untuk membersihkan tumpahan kecil, dan boleh membersihkan selepas haiwan peliharaan dan kanak-kanak.

Apakah yang perlu kita pertimbangkan semasa membeli pembersih vakum di ezbuy?

  • Kuasa sedutan

Apabila anda membeli pembersih vakum di ezbuy, anda perlu melihat kuasa sedutannya. Pembersih hampagas terbaik Malaysia mesti mempunyai kuasa sedutan supaya ia mampu mengeluarkan sebarang zarah dari permukaan, seperti bulu haiwan peliharaan dari permaidani.

  • Reka bentuk dan keselesaan

Walaupun reka bentuk adalah pilihan peribadi anda, daripada beratus-ratus reka bentuk yang berbeza, anda perlu memilih reka bentuk yang disertakan dengan pemegang ergonomik. Ciri ini menjadikan pembersih vakum lebih selesa untuk dikendalikan, terutamanya apabila terdapat banyak tanah untuk ditutup.

  • harga

Walaupun pembersih vakum robotik Malaysia mungkin berada di bahagian yang lebih tinggi, ia dilengkapi dengan beberapa ciri hebat. Jika anda merancang untuk memilih pilihan yang lebih murah, ia mungkin tidak mempunyai kecerdasan AI untuk mengecas sendiri atau memetakan rumah sama seperti yang mahal. Selagi pembersih vakum mampu memenuhi bajet anda dan mempunyai semua ciri yang anda perlukan, maka ia tidak kira sama ada ia murah atau mahal.

  • Lantai dan jenis permukaan

Tidak dinafikan bahawa bulu dan rambut haiwan peliharaan boleh menjadi sukar untuk diambil, terutamanya apabila ia tersangkut pada permukaan kain. Anda mungkin ingin membeli pembersih vakum terbaik Malaysia dengan muncung turbo pacuan udara atau bermotor. Anda perlu ingat bahawa pembersih vakum jenis ini boleh mempunyai berus untuk mengambil bulu serta mana-mana rambut yang terperangkap walaupun di sudut terkecil.

Beli pembersih vakum kegemaran anda dari ezbuy dengan Atome

ezbuy ialah syarikat e-dagang terbesar yang menawarkan beribu-ribu produk berbeza pada harga yang kompetitif. Kedai dalam talian ini menawarkan anda fesyen, kecantikan, makanan, alat, kasut dan banyak lagi barangan lain, di mana anda boleh menemui beberapa pembersih vakum terbaik pada platform ini. Oleh itu, sama ada pembersih vakum robot Xiaomi atau jenama lain, ezbuy adalah tempat pelanggan pergi.

Jika anda ingin membeli pembersih vakum bercord, tanpa wayar, atau robot dari ezbuy, anda boleh menggunakan Atome, yang merupakan platform beli sekarang bayar kemudian di Malaysia. Beribu pejabat di Singapura dengan lebih 10,000 peniaga rakan kongsi dan tersedia di 10 pasaran, Atome (Beli Sekarang Bayar Kemudian)menawarkan penggunanya pilihan dan kemudahan pilihan pembayaran yang fleksibel untuk pelbagai produk dan perkhidmatan. Aplikasi ini membolehkan pembeli membahagikan pembelian mereka ke atas tiga pembayaran bulanan tanpa faedah dengan mengimbas kod QR dalam kedai peruncit rakan kongsi atau semasa membuat pembayaran di tapak web. Dengan membahagikan pembayaran mereka, pengguna Atome akan dapat mengurus belanjawan mereka dengan lebih baik sambil menjadikan produk dan perkhidmatan berkualiti lebih mudah dicapai.

Dengan aplikasi Atome ini, pembeli mempunyai pilihan untuk membahagikan pembelian kepada tiga pembayaran bulanan yang sama dengan faedah 0% dengan mengimbas kod QR atau semasa pembayaran di tapak web. Dengan cara ini, menjadi mudah bagi pengguna Atome mengurus kewangan mereka sambil mempunyai akses kepada produk dan perkhidmatan yang berkualiti. Para pembeli boleh menyemak peniaga mereka di https://www.atome.my/.

Main keywords of the article:

First Order up to RM15 off
Copyright 2023 Atome. All rights reserved.