Dompet untuk wanita | Pilih aksesori Fesyen di Milliot & Co.

by Starry

Jan 29 2022

Fesyen bukan sahaja tentang memakai pakaian yang bergaya tetapi memiliki jenis aksesori yang sesuai untuk mengubah penampilan anda daripada klasik abadi kepada yang bergaya. Aksesori fesyen membolehkan anda mencipta gaya individu anda sendiri yang sesuai dengan personaliti anda dan membuatkan anda berasa yakin. Almari pakaian anda tidak lengkap tanpa aksesori fesyen moden, pakaian bergaya dan kasut yang bergaya. Walau bagaimanapun, terdapat satu aksesori yang lebih dilihat orang sebagai keperluan daripada kenyataan fesyen: Dompet. Tetapi itu bukan sebab untuk tidak melabur dalam satu yang mewakili gaya unik anda. Melabur dalam dompet adalah sama pentingnya dengan kot, beg tangan setiap hari atau sepasang tumit. Dompet terbaik untuk wanita adalah berfungsi dan bergaya, dan dengan begitu banyak pilihan di luar sana, anda boleh mencari yang sesuai dengan gaya hidup dan citarasa anda dengan mudah. Untuk aksesori yang akan anda gunakan setiap hari, mencari dompet yang sempurna berbaloi dengan usaha dan masa.

Milliot & Co. – Penyelesaian fesyen

Milliot & Co. ialah jenama fesyen dan gaya hidup kontemporari Asia yang menawarkan pelanggannya peluang untuk menikmati koleksi beg, kasut dan aksesori yang bergaya pada harga yang berpatutan. Jenama ini bertujuan untuk mengenal pasti dan mengisi jurang dalam pasaran tempatan dari segi produk fesyen yang murah. Dengan bekerja rapat dengan pelanggan, bertindak balas terhadap trend terkini, dan berkembang melalui maklum balas yang berterusan, jenama itu telah mencipta nama untuk dirinya sendiri. Milliot & Co. ialah jenama fesyen yang menawarkan perkara berikutproducts:

 • Beg
 • Kasut
 • Aksesori
 • Pakaian aktif
 • Produk rumah

Semua jenis dompet untuk wanita di Milliot & Co.

Milliot & Co. ialah jenama fesyen yang menyampaikan produk berkualiti tinggi pada harga berpatutan tanpa menjejaskan gaya. Mereka menawarkan pelbagai jenis beg, termasuk beg baldi, beg galas, beg komputer riba, beg tote, kantung dan dompet kulit untuk wanita. Reka bentuk mereka unik dan moden dengan sentuhan kecanggihan. Mari lihat beberapa pilihan untuk dompet yang boleh anda temui di Milliot & Co.

 • Pemegang kad zip Paisley (Russet)

Pemegang kad yang cantik dengan warna pepejal yang kontras. Pemegang poket kulit tiruan ini mempunyai penutup zip untuk 1 petak utama. Ia juga mempunyai 4 slot kad belakang luar disertai dengan 1 poket slot luaran. Pemegang kad mempunyai reka bentuk yang bersih dan klasik dan akan memuji mana-mana pakaian.

 • Dompet rantai Philomena (Badam)

Warna bogel yang cantik pada dompet panjang dua lipatan untuk wanita ini mempunyai kesan saffiano. Dompet berwarna badam ini mempunyai tali rantai elegan yang boleh ditanggalkan dengan 1 petak bil dan kantung syiling. Di samping itu, anda boleh menemui 8 slot kad yang diletakkan dengan baik di dalam dompet.

 • Dompet dua lipat peggy (Hijau)

Dompet bertekstur kulit tiruan dalam warna hijau tua yang mempunyai 1 petak bil dan kantung syiling flap, 2 slot resit dan 3 slot kad. Dompet kecil untuk wanita ini akan menjadi tambahan klasik pada almari pakaian anda.

 • Dompet & dompet Jeva (Beige)

Dompet bertekstur kulit tiruan timbul buaya elegan dengan warna bogel yang bergaya. Dompet ini mempunyai 1 ruang bil dengan 5 slot kad yang diletakkan dengan baik di dalamnya.

 • Dompet & dompet Venus (Coklat)

Terdapat sesuatu tentang perincian berkuil yang terasa mewah dan kaya. Dompet kulit PU coklat ini adalah gabungan perincian berkuil dan warna yang cantik.

 • Dompet tiga kali ganda Opie (Hitam)

Dompet ini dipersonifikasikan keanggunan. Dompet kulit tiruan tiga kali ganda dalam warna hitam pekat dan rasa bertekstur sedikit. Ia mempunyai 2 ruang bil, 1 kantung syiling berzip, 2 slot resit dan 6 slot kad.

 • Dompet & dompet Opie (Putih)

Jika anda menghargai kesegaran dan daya hidup aksesori fesyen putih, maka ini adalah pilihan yang bagus untuk anda. Dompet kulit tiruan tiga kali lipat ini mempunyai 2 ruang bil, 1 kantung syiling berzip, 2 slot resit dan 6 slot kad.

Milliot & Co. dan Atome

Atome ialah aplikasi pembayaran untuk pengguna Android dan iOS (dapatkan apl) yang membolehkan anda membahagikan jumlah pembelian daripada Milliot & Co. kepada tiga pembayaran tanpa faedah. Anda boleh membeli-belah tanpa perlu risau tentang pembayaran segera yang besar kerana anda boleh membayar jumlah bil anda dalam tempoh 3 bulan dengan Atome. Berpangkalan di Singapura, Atome mempunyai lebih daripada 10,000 rakan kongsi pedagang dan tersebar di 10 pasaran. Atome menumpukan pada menjadikan jenama dan perkhidmatan berkualiti tinggi lebih mudah diakses oleh penggunanya. Anda boleh menggunakan aplikasi untuk membahagikan bilangan pembelian anda kepada 3 pembayaran mudah yang boleh dibayar setiap bulan. Anda boleh mengimbas kod QR daripada apl Atome anda untuk pembelian dalam kedai dan untuk membeli-belah dalam talian, anda boleh memilih Atome sebagai pilihan pembayaran anda untuk memanfaatkan perkhidmatan tersebut.

Scan QR code to download the Atome app
Imbas QR untuk memuat turun apl Atome

Bagaimana untuk membayar pembelian anda dengan Atome?

 • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa pembayaran.
 • Masukkan bukti kelayakan Atom anda dan teruskan pembayaran.
 • Jika anda pengguna baharu, anda akan digalakkan untuk membuat akaun sebelum mendaftar keluar. (Mencipta akaun Atome baharu adalah mudah dan akaun anda akan diluluskan dalam beberapa minit.
 • Bayar 1/3 daripada jumlah bil anda.
 • Pesanan anda akan diproses selepas anda melengkapkan pembelian anda dan pakej anda akan sampai kepada anda sebelum anda membuat dua pembayaran yang lain, yang akan dibayar 30 hari kemudian.

Beli dompet bergaya dari Milliot & Co.

Aksesori fesyen yang betul boleh memberi kehidupan kepada pakaian yang membosankan. Sama ada anda menghargai pendekatan minimum terhadap fesyen atau lebih suka potongan pernyataan yang bersinar seperti keperibadian anda, ada sesuatu untuk semua orang di Milliot & Co. Beli dompet praktikal tetapi bergaya untuk wanita dan bayar pembelian anda melalui Atome.

Main keywords of the article:

First Order up to RM15 off
Copyright 2023 Atome. All rights reserved.