Dapatkan Apl HYPE VAULT untuk Sneakers Rare Dan Premium

by jiatongma

Jul 19 2022

Hype Vault Yeezy dan Air Jordan ialah kasut terlaris di kedai. Dengan lebih 20 jenama terkenal, termasuk Nike, ADIDAS dan Travis Scott, apl itu mempunyai pelbagai pilihan untuk ditawarkan kepada pelanggannya. Adakah anda tertanya-tanya apakah itu Hype Vault? Ia adalah destinasi utama untuk peminat kasut di mana mereka boleh menemui pakaian jalanan dan kasut mewah daripada jenama kegemaran mereka. 

Mencari pilihan unggul daripada jenama berbeza semuanya di bawah satu bumbung adalah konsep yang menarik, dan Hype Vault menghidupkannya. E-kedai sumber kasut terus dari kedai runcit melalui rangkaian penjual semula yang dipercayai, dan setiap produk disahkan melalui kepakaran dan pelbagai pemeriksaan untuk memastikan keasliannya. Inilah sebabnya anda boleh membeli mana-mana kasut kasut dari Hype Vault tanpa bimbang tentang dirobek. 

Anda boleh membeli-belah untuk kasut Nike, kasut ADIDAS atau kasut lain untuk wanita melalui apl Hype Vault. Kedai ini juga dihantar ke antarabangsa ke lebih 220 negara menggunakan perkhidmatan kurier yang boleh dipercayai seperti DHL, FedEx, TNT dan Aramex, jadi tidak kira di mana anda tinggal, anda boleh mendapat manfaat daripada koleksi kasut pilihan susun di Hype Vault.

Jika anda ingin membeli kasut di Malaysia di dalam kedai, anda boleh mendapatkan Hype Vault di sini:

A1-1-2, Publika Shopping Gallery, Solaris Dutamas, No 1, Jalan Dutamas 1, 50480 Kuala Lumpur, Malaysia

Apakah kasut yang perlu anda beli pada tahun 2022?

Ciri penting untuk dipertimbangkan semasa membeli kasut ialah keselesaan. Lagipun, berborak di rumah semasa pandemik telah menjadikan pakaian selesa kami menjadi bahan utama almari pakaian. Apabila mencari sepasang kasut yang bagus, anda inginkan sesuatu yang selesa dan bergaya.

Adakah anda tidak pasti kasut mana yang menjadi trend tahun ini? Mari kita bulatkan 10 teratas untuk membantu anda bermula.

SNEAKERS EMREEH oleh ISABEL MARANT

Kasut sukan dengan tona neutral oleh jenama Perancis Isabel Marant sesuai untuk dipadankan dengan mana-mana pakaian. Warna hangat boleh dibawa melalui musim bunga hingga musim luruh.

SNEAKERS NMD_R1 oleh ADIDAS

Pelanggan menyukai jurulatih ini kerana elemen tunggalnya yang sangat selesa dan mesra alam. Model ADIDAS kultus, pasangan ini sesuai untuk peminat sukan.

SNEAKERS 5740 V1 oleh NEW BALANCE

Tambahkan sedikit warna pada koleksi kasut anda dengan jurulatih baharu oleh New Balance ini. Tapak yang tebal dan reka bentuk yang menarik menjadikan pasangan ini menarik perhatian pada tahun 2022.

CALI DREAMS SNEAKERS oleh PUMA

Ringan dan terang, jurulatih platform ini sesuai untuk menambah beberapa inci tanpa memakai kasut tumit. Kasut direka menggunakan warna musim bunga pastel yang boleh menambah kesegaran kepada mana-mana ensembel.

SNEAKERS ENZIA oleh ALDO 

Jurulatih oleh ALDO ini menawarkan gaya platform uber-chic dan chunky dalam warna musim panas yang indah. Warna neutral membolehkan kasut ini dipakaikan ke atas atau ke bawah mengikut majlis.

VENTURE RUNNER SNEAKERS oleh NIKE

Satu pujian kepada gaya 1980-an, jurulatih Venture Runner bernada tanah oleh NIKE sesuai untuk musim panas tahun ini. 

SNEAKERS VENTURI oleh VEJA

Veja ialah jenama Perancis yang disukai oleh selebriti seperti Meghan Markle, Ema Watson dan Katie Holmes. Jurulatih mesra alam menggabungkan warna yang berbeza untuk mencipta reka bentuk yang menarik.

KULIT KLASIK 1983 SNEAKERS VINTAGE, REEBOK

Model kultus Reebok pada tahun 1980 mendapat pengubahsuaian dengan kasut olahraga Kulit Klasik. Dibina untuk kelajuan dan keselesaan, kasut ini sesuai untuk trek larian dan makan tengah hari bersama rakan-rakan.

KINETIK RNEGD FLOAT SNEAKERS oleh SOREL

Sorel ialah jenama Kanada yang tahu cara menggabungkan keselesaan dengan gaya. Sepasang kasut bergaya merah jambu terang ini adalah segala-galanya yang anda perlukan pada musim bunga dan musim panas ini.

SNEAKERS VELCRO PELEPASAN oleh EVERLANE

Tiada apa yang memuaskan seperti kembali kepada asas. Kasut mesra alam ini membantu mengurangkan jejak alam sekitar anda sambil membolehkan anda kelihatan bergaya dan bergaya.

Memandangkan kami telah menyerlahkan penemuan kasut sukan terhangat tahun ini, mari terokai Hype Vault dan aplikasinya dengan lebih lanjut.

Apl Hype Vault – Bagaimanakah ia berfungsi?

Membeli-belah dalam talian memang menyeronokkan, tetapi apl menawarkan pengalaman yang lebih diperibadikan daripada penyemak imbas. Memandangkan Hype Vault ialah kedai dalam talian yang memfokuskan pada perjalanan dan maklum balas pelanggan, apl mereka membolehkan pengguna membeli produk kegemaran mereka hanya dengan satu sentuhan di hujung jari anda. Antara muka pengguna adalah bersih dan direka dengan jelas untuk meningkatkan dan menggalakkan pengguna meneroka ratusan item yang sangat diidamkan daripada jenama di seluruh dunia.

Hype Vault mempunyai moto mudah, “Membeli-belah adalah hak, bukan kemewahan,” itulah sebabnya semua produk yang anda temui melalui apl mereka berharga berpatutan tanpa menjejaskan kualiti. Mereka menawarkan penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM 250, dan anda juga mempunyai pilihan untuk mengambil sendiri dari pusat pemenuhan mereka.

Dengan apl Hype Vault, anda boleh menikmati faedah menarik dan ganjaran eksklusif, yang bermakna anda boleh menjimatkan setiap pembelian dengan menebus mata anda. Kod FIRSTAPP50 melayakkan anda mendapat potongan RM50 daripada pembelian dalam apl pertama anda jika jumlah bil anda melebihi RM500. 

Keselamatan dalam apl ialah butiran penting yang tidak boleh dilepaskan; oleh itu, Apl Hype Vault menawarkan platform pembayaran selamat di mana butiran pembayaran anda disulitkan dari awal hingga akhir. 

Hanya muat turun aplikasi dan buat akaun untuk bermula. Anda boleh menyimpan item ke senarai keinginan anda dan menerima cadangan produk yang disesuaikan dengan pilihan membeli-belah anda. Dengan apl Hype Vault, anda boleh mengikuti perkembangan jualan runcit baharu dan pelancaran menarik serta mendapatkan akses jualan awal yang eksklusif.

Hype Vault ialah salah satu jenama rakan kongsi Atome

Atome ialah aplikasi pembayaran bulanan yang membolehkan pengguna membahagikan pembelian mereka kepada tiga bahagian. The  Hype Vault  ialah salah satu pedagang rakan kongsi Atome, yang bermaksud apa sahaja yang anda beli melalui apl boleh dibahagikan kepada tiga pembayaran bulanan. Dengan cara ini, anda boleh membeli kasut yang berkualiti tinggi dan mahal tanpa menekankan belanjawan bulanan anda.

Apakah itu Atome, dan bagaimana anda boleh membeli-belah melaluinya?

Atome  ialah syarikat BNPL yang berpangkalan di Singapura yang dilancarkan pada Disember 2019 dan sejak itu telah berkembang ke sepuluh pasaran global, termasuk Malaysia, Vietnam, Tanah Besar China dan Filipina. Disebut sebagai A-to-Me, syarikat itu berusaha untuk menyediakan produk dan perkhidmatan premium kepada orang ramai melalui pelan pembayarannya yang mudah.

Atome mempunyai lebih 15,000 rakan kongsi dengan peruncit dalam talian dan luar talian terkemuka merentas kecantikan, pakaian, kecergasan, gaya hidup dan banyak lagi. Dengan apl pembayaran ini, anda boleh memiliki produk berkualiti tinggi dari semasa ke semasa sambil mengekalkan bajet. Jika anda ingin menjadi pengguna Atome, anda boleh memuat turun aplikasi ( dapatkan aplikasi ) dan buat akaun. Setelah butiran kredit anda disahkan, anda boleh mengakses beribu-ribu produk berjenama dan mula membeli-belah dengan serta-merta.

Jika anda memuat turun aplikasi Atome sekarang, anda mendapat potongan RM15 pada pembelian pertama anda dengan perbelanjaan minimum RM50.

Cara membayar di Hype Vault melalui Atome

  1. Pilih Atome sebagai rakan kongsi pembayaran anda apabila mendaftar keluar dari kedai dalam talian Hype Vault.
  2. Masukkan bukti kelayakan pengguna anda dan teruskan menyemak.
  3. Bayar bahagian pertama bil Hype Vault anda dan tangguhkan baki pembayaran ke bulan-bulan berikutnya.

Beli di Hype Vault dengan Atome hari ini!

Jika anda fikir Hype Vault adalah palsu, sekarang, anda akan tahu bahawa ia adalah jenama yang boleh anda percayai untuk kasut berjenama asli. Sama ada anda sedang mencari kasut Dior atau kasut Kasut, di Hype Vault, anda boleh menemui pelbagai jenis jenama popular pada kadar yang berpatutan. Anda boleh membeli-belah melalui Atome untuk menikmati bayaran bulanan tanpa faedah dan tanpa sebarang caj perkhidmatan.

Main keywords of the article:

First Order up to RM15 off
Copyright 2023 Atome. All rights reserved.