5 gaya Jeans Levis ikonik yang anda akan suka

by Mavis

Feb 17 2022

Di mana untuk mendapatkan seluar jeans Levis yang terbaik? Levi Strauss and Co. bermula dengan satu gaya jeans: 501. Selama bertahun-tahun, Levi’s telah memperkenalkan beberapa variasi gaya jeans dan meneroka koleksi istimewa seperti ‘Made & Crafted’ dan ‘Vintage Clothing. ‘

Seluar jeans Levi’s menjadi kegemaran di kalangan buruh, pelombong dan bintang rock, seluar jeans Levi’s telah menjadi bahan ruji dalam almari pakaian, mengatasi semua kelas sosial. Levi’s bukan sahaja mengeluarkan sepasang jeans yang hebat, tetapi syarikat itu juga mengambil tanggungjawab sosialnya dengan sangat serius. Kemampanan dan bertanggungjawab pengeluaran adalah teras kepada nilai syarikat, dan mereka berusaha untuk mengurangkan kesan negatif proses pada peringkat reka bentuk dan pengeluaran.

Gaya Jeans Ikonik

Mari lihat beberapa gaya jeans paling ikonik yang menjadikan Levi kegemaran!

501 sesuai asli

Di sinilah semuanya bermula. 501 Originals ialah seluar jeans tanpa regangan kaki lurus dengan butang fly dan lima poket. Gaya ini menawarkan keselesaan maksimum dan cukup tahan lama, itulah sebabnya orang sangat menyukainya. 501 adalah yang paling hampir dengan seluar jeans Levi Strauss asal yang dikeluarkan pada tahun 1890 dengan logo ikonik ‘dua kuda’ dan nombor lot ‘501.’

505 fit biasa

Dengan pelbagai cucian denim untuk dipilih, seluar jeans ini menawarkan lalat zip bersama-sama dengan lebih banyak ruang paha.

511 slim fit

Kurus bertemu langsing dalam 511s. Seluar jeans ini sesuai untuk mereka yang berbadan kurus yang mahukan seluar jeans yang dipasang. Potongan ini terletak di bawah pinggang dan mempunyai kaki yang sempit. Ia memberi anda ruang untuk bergerak tanpa menggunakan bahan yang tegang.

514 muat lurus

Gaya ini bertujuan untuk menarik perhatian dengan menawarkan padanan yang sesuai yang tidak terlalu longgar atau terlalu langsing. Ia popular di kalangan orang yang sukakan rupa klasik tetapi lebih suka sentuhan elastane sedikit untuk rasa moden.

550 cergas santai

Levi’s mempunyai gaya ini dalam barisan mereka sejak tahun 1985, dan boleh dikatakan seluar jeans mereka yang paling selesa, dengan ruang tambahan sepanjang potongan. Ia direka bentuk untuk menawarkan kesesuaian yang paling santai dan lebih longgar daripada 501s dan 505s.

Memandangkan kami telah merangkumi gaya seluar jeans ikonik, mari terokai kedai di mana anda boleh menemui seluar jeans Levi’s di Malaysia.

Jeans Levi’s di Fashrevo

Fashrevo ialah salah satu kedai dalam talian terkemuka untuk barangan fesyen tulen dan berjenama, dan anda boleh menemui pelbagai jenis seluar jeans Levi’s untuk lelaki dan wanita di tapak web mereka.

Anda boleh meneroka seluar jeans Levi untuk lelaki di sini: https://fashrevo.com/collections/jeans

Jika anda sedang mencari seluar jeans Levi’s untuk wanita, anda boleh lihat variasinya di sini: https://fashrevo.com/collections/women-jeans

Siapa yang tidak menyukai seluar jeans yang bagus, Levi’s ialah jenama yang diiktiraf di seluruh dunia untuk produknya yang selesa dan tahan lama. Mari lihat apa yang Fashrevo sediakan untuk anda.

Levi’s flex 512 slim tirus

Jeans ini adalah gabungan sempurna kurus dan tirus. Seluar jeans menawarkan regangan ringan yang memastikan anda kekal selesa sepanjang hari. Ia mempunyai potongan yang diilhamkan khusus yang membolehkan anda memamerkan sepasang kasut kegemaran anda.

Levi’s wanita 721 bertingkat tinggi kurus merah

Kami menyukai kenaikan 10 inci pada pasangan ini yang direka untuk memegang dan mengangkat angka itu. Gaya menyanjung ini melilit lengkung anda dengan lembut dan menjadikan kaki anda kelihatan lebih panjang.

Regangan W30 potong lurus Levi’s 501 ’93

Gaya Levi ini mengimbau kembali kenangan awal 90-an apabila seluar jeans biru asli mengambil alih budaya skate. Kesesuaian vintaj dan berpotongan ini sesuai untuk dipakai setiap hari.

Levi’s 541 athletic tirus

Tirus Athletic berfungsi hebat untuk orang yang mempunyai binaan sederhana hingga atletik. Ia terletak rendah di pinggang dan menawarkan padanan biasa melalui paha. Gaya ini mempunyai sedikit regangan yang membolehkan anda menikmati keselesaan sepanjang hari.

Tiba masanya untuk meneroka Fashrevo

Fashrevo adalah singkatan untuk Fashion Revolution, dan syarikat itu menyasarkan untuk memperkenalkan penyelesaian kreatif yang boleh mengubah pengalaman membeli-belah pelanggan dan menawarkan mereka akses kepada jenama asli berkualiti tinggi pada harga yang berpatutan.

Fashrevo ialah pedagang rakan kongsi Atome

Fashrevo telah merevolusikan pengalaman membeli-belah fesyen pelanggannya melalui perkongsiannya dengan Atome. Kini pengguna boleh membeli-belah daripada pelbagai jenis produk di Fashrevo, termasuk beg, aksesori, alat solek, wangian, pakaian dan jam tangan semasa membuat pembayaran melalui aplikasi pembayaran Atome.

Menjadi peniaga rakan kongsi bermakna anda boleh membeli-belah dari kedai dalam talian Fashrevo dan membahagikan jumlah bil anda kepada tiga pembayaran bulanan.

Apa itu Atome?

Atome ialah jenama Beli Sekarang Bayar Kemudian terkemuka yang membolehkan pengguna menikmati produk berjenama dan berkualiti dengan bayaran bulanan. Anda boleh memuat turun apl mereka (Dapatkan apl) dan daftarkan diri anda untuk berhubung dengan semua peniaga rakan kongsi mereka. Dengan lebih 10,000 rakan kongsi, anda boleh mengakses pelbagai jenis produk daripada penjagaan kulit, kecantikan, pakaian, kasut dan banyak lagi.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang Atome dan pedagang rakan kongsinya di sini: Atome

Sebagai pengguna Atome, anda boleh membeli daripada mana-mana pedagang rakan kongsi mereka dan membayar bil anda dalam tiga bahagian. Apa yang menjadikan ini lebih menarik ialah anda boleh menggunakan perkhidmatan ini tanpa bayaran perkhidmatan tambahan atau caj faedah.

Scan QR code to download the Atome app
Imbas QR untuk memuat turun apl Atome

Cara membayar di Fashrevo dengan Atome

  1. Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa mendaftar keluar.
  2. Masukkan bukti kelayakan Atom anda dan teruskan.
  3. Bayar 1/3 daripada bil anda di Fashrevo, dan jumlah selebihnya boleh dibayar dalam tempoh dua bulan akan datang.

Kesimpulan

Dengan begitu banyak gaya seluar jeans yang berbeza, mencari seluar jeans yang sesuai mungkin memerlukan beberapa percubaan dan kesilapan, tetapi kami memberi jaminan bahawa usaha anda akan berbaloi pada akhirnya.

Biarkan percubaan dan ralat bermula di Fashrevo dengan pembayaran bulanan Atome. Beli-belah kegemaran anda sambil kekal dalam bajet. Jadi, berhenti menunggu dan mula membeli-belah.

Main keywords of the article:

First Order up to RM15 off
Copyright 2023 Atome. All rights reserved.